• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Studimi, seksi nuk është “punë” për inteligjentët

fegi

Anëtar i ri
Anëtar
Sep 16, 2010
Postime
358
Pikët
0
Një studim i kryer së fundmi tregon se ata të cilët dallohen për inteligjencë dhe kanë një CV të pasur tregojnë mangësi në një fushë tjetër, atë të seksit.
Sociologu Rosemary Hopcroft i Universitetit të Karolinës së Veriut në Charlotte, ka botuar disa studime të tjera lidhur më këto sjellje.
Ai thotë se, “inteligjenca është e lidhur negativisht me shpeshtësinë e aktivitetit seksual”, me fjalë të tjera ata që janë më pak inteligjentë kanë marrëdhënie seksuale më të shpeshta.
Studimi tregon gjithashtu se sa më i lartë të jetë niveli i arsimit, numri i partnereve që ke patur në të kaluarën është më i vogël.
Marrëdhënia negative mes seksit dhe inteligjencës shënohet që në moshën e adoleshencës, thotë disa studiues.
Këto sjellje ndoshta shpjegohen me faktin se, njerëzit inteligjentë janë gjithmonë në lëvizje për të gjetur një punë më të mirë dhe më të paguar, duke mbetur kështu shumë pak kohë për marrëdhëniet intime apo punë të tjera.Panorama

Përgjigje e: Studimi, seksi nuk është “punë” për inteligjentët

Keto studime,jane shume te rendesishme,se jane studime qe duan te tregojne asgjene.Jane si fallxhoret qe duan te shofin filxhanin kur pin kafe ekspres.
Budalla qe nuk ben seks ka,po nje inteligjent qe nuk ben seks nuk ka.(Po edhe po te ket,nuk duhet te jete shume inteligjent,duhet te jete si sociologu Rosemary.Sociolog me emer femre.).
Nje inteligjent mbase ben pak sesks,se harxhon kohen e dites duke studiuar,o duke u marur me diçka tjeter.Po edhe nje punetor qe punon 14 ore,sma ha mendja qe duhet te jete kampion seksi.Por edhe sikur te jete,mos i permendi fjalen pune.

Ka nje shprehje : -jo-Ju lutem shume, s'ju lejoj te me fyeni inteligjencen...!

Tashme, ata qe kane te drejte te revoltohen...ndoshta kete frazen me lart, mund edhe ta pasurojne me tej .... :p

Ore ti...( e Kupton vete ti...dikur me thoje qe e thoja, )

*Pasurimi*
|Dembelet" jane te prirur te aktivizojne me shume se aktivet "logjiken" ( aktivizimi i logjikes...Zhvillon inteligjencen )
Kjo ben qe te kete me shume variacion! Shpikin gjithcka per thjeshtim pune dhe perfitim kenaqesish me sa me pak kosto...:D

??????

Ndoshta e ke fjalen per kete shprehje, mendoj...
Ne mos gaboj, e ke perdorur ne postime ....por nuk me kujtohet gje tjeter.

Te pershendes !

*Pasurimi*.........Nejse...jam pak i ngateruar ne fjale!

Gjithashtu te pershendes!...U be kohe e gjate, e me vjen mire qe ju shoh perseri aktive te gjitheve.

sipas studimit qe e paskan ba ekspertat po del se , Shqiptarja , ylli i filmit - Breanne Benson ... krejt "budallicë" qenka..
.. e Serafimi po do ta takoj personalisht , per nje intervistë per gazetat Shqiptare , bile me pat than se do te jet ne faqen e parë te gazetave ...

sipas studimit qe e paskan ba ekspertat po del se , Shqiptarja , ylli i filmit - Breanne Benson ... krejt "budallicë" qenka..
.. e Serafimi po do ta takoj personalisht , per nje intervistë per gazetat Shqiptare , bile me pat than se do te jet ne faqen e parë te gazetave ...

Me sa di Busave;ka bo me shum lek Breanne Benson duke punuar,se sa sociologu gaj duke studiuar.
Qe Breana eshte me e zgjuar se Rosemary,nuk diskutohet.Ate qe nuk dime eshte se kush ko bo me shume seks;Breana apo Rosemary.
Apo mos i kishte bere studimin...per njerezit qe bejne seks me kafshet.

ki te drejt plotësisht .

Back