SystemA
V.I.P
- Anëtar
- Sep 14, 2010
- Postime
- 87,049
- Pikët
- 113
Përgjigje e: *Enciklopedia e ish Sportisteve te Shqiperise*
Cfar cun beu mer,po e shkruaj njeri kesaj rradhe.
Ato ishin ne ato kohe mer brar,kinema,biblioteke,teater.stadium,ndonje balet,musike e degjuar pa ton te larte(se ti e di mo tina qe te spiunoje),baste tek hyrja e xhamise dhe tek shatervani,xhiro ne bulevard,larjet tek liqeni ose rezervuaret(i riu dhe i vjetri) etj.
Pastaj ne Durres ose Golem i hypnim kamionave ose shkonim me tren.
PS: me thuj i lojtar te Tirones qe ka qone cune beu,se per tifozat e di vete une.
PS2: jam kurioz aty ku banon,punon apo merr pension????????
Sa per Sul Demollarin ne Llaq Zerin ke te drejte.
Ene per Faruk Sejdinin,ka qene dhe nje mbrojtes i Dinamos nga Tepelena Mujo Targaj quhej ne mos gabohem...
Sa per Salen e besoj ,se sdu me u grrice....jo per noi gjo.
Pash zotin(ups)perse nuk e le njehere politiken jashte loje.e di qe ke te ndrejte ti sysi..
vertet nuk me ka ngren palla te shtyhen e rrihem te der e stadiumeve me pa tjeret tu lujt..
as e kam ca menderen kurr se kush del kampion..
te jesh i ri e te vesh ne stadium eshte injoranc e idiotllik..
un me shoket e mi benin gje tjater..
kembe kishim vete..
topa gjenim..
fush kishim plazhin nga golemi ne agip..
luanim vet or babam..
i benim qejfin vehtes tone..
po ju qe me futboll kuptoni tifozllikun.. se vet nuk kini haber.. nuku e kuptoni kte..
kini qen cuna beu..
ata shkonin neper stadiume me ulerit per tjeret..
jo mer cun kakarun..
kemi lujt komet tona.. e pastaj i fusnim dhe nji kredhje ne det..mas loje..dimer ver..
tirona..
po goca kujt je ti mi goc?
e ke babin nga brezi faruk sejdinit apo nga keta me te rinjt?
sul demollaraj ka qen verte nje platini..
llaq zeri ishte nji gjeni si triblus..
gjynah qe aher nuku lejonej dalja neper klubet e botes..
per nji cumcakiz e nji sapun lux e nji triko siloni..lodheshin qindra futbolliste tanet..me vite te tera..me endrren.. me dal nji her jasht..
gjynah..
prandaj e due berishen..
se i shpertheu muret e telat me gjemba qe kishin instaluar mu.terit bllokqener..
.
Cfar cun beu mer,po e shkruaj njeri kesaj rradhe.
Ato ishin ne ato kohe mer brar,kinema,biblioteke,teater.stadium,ndonje balet,musike e degjuar pa ton te larte(se ti e di mo tina qe te spiunoje),baste tek hyrja e xhamise dhe tek shatervani,xhiro ne bulevard,larjet tek liqeni ose rezervuaret(i riu dhe i vjetri) etj.
Pastaj ne Durres ose Golem i hypnim kamionave ose shkonim me tren.
PS: me thuj i lojtar te Tirones qe ka qone cune beu,se per tifozat e di vete une.
PS2: jam kurioz aty ku banon,punon apo merr pension????????
Sa per Sul Demollarin ne Llaq Zerin ke te drejte.
Ene per Faruk Sejdinin,ka qene dhe nje mbrojtes i Dinamos nga Tepelena Mujo Targaj quhej ne mos gabohem...
Sa per Salen e besoj ,se sdu me u grrice....jo per noi gjo.