• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ndodh, nese dashurohemi ne personin e gabuar?

Përgjigje e: Çka nese dashurohemi ne personin e gabuar?

robbery plak nuk jam hahahah pike se pari se dyti ....dashuria psh qe thuhet ne shikim te pare hyhet pa pyetur asgje ajo vjen vet po me kohen kupton qe nuk eshte person i duhur per ty psh.....e per turp nuk po e di si e merrni ju ...pse turp te hap tem te tille

hahahah, se ka pas qellimn qe ti je plak :), por plako i thuhet dikujt sikur ckemi shoku, a po ckemi plako, pra ne at kuptimin e ka pas :p LOOL

hahahah, se ka pas qellimn qe ti je plak :), por plako i thuhet dikujt sikur ckemi shoku, a po ckemi plako, pra ne at kuptimin e ka pas :p LOOL

e di o haver kete .....po une vet e orientova andej

Dashuria eshte ndjenja me e bukur dhe si e tille duhet te jetohet dhe jo te gjykohet nese ishte e drejt apo e gabuar.

Çka nese dashurohemi ne personin e gabuar?

Ne c'do kohe te jetes mund te gjesh personin e duhur per tu dashuruar por duhen mare parasysh edhe pasojat...!

Kriteret më kryesore duhet t'i kenë të dy të përbashkëta, por ka edhe kritere që janë çështje dëshire ose vullneti, e që janë të rregullueshme. Po kështu nuk ndahen njerëzit se nuk plotësojnë ndonjë kriter, se s'ka njerëz pa të meta.
Është më shumë çështje përgjegjshmërie. Po nuk ishe i përgjegjshëm për lidhje, s'ka si të jesh i përgjegjshëm për ndarje.

Po ketu nuk behet fjale per listen e pazarit o Batooo.
Nese dy njerez duhen i drejton dashuria ta gjejne menyren, s'ka mire ose gabim...

Me kete qe thua ti idealizohet njeriu, lindin steriotipe e paragjykime, se, doemos, realiteti per fatin e keq eshte ndryshe nga ç'e bejme ne ne koke dhe ngelesh vetem ti me pritjen qe ke ndaj tjetrit.

Une kur lexoj disa pergjigje me vjen vertete te them: "Ore keni dashuruar ndonjehere vertete?"

Jeta dhe dashuria, te dyja jane mjaft te komplikuara , nganjehere.......... Ndodh nganjehere ne jete, te dashurohemi gabim, ne nje person qe ne fillim na duket perfekt, mu ai/ajo qe kerkojme dhe fillojme ta duam.......... Mbas nje kohe verejme se megjithate nuk qenka ai/ajo qe kemi menduar,deshiruar megjithese jemi thelle te dashuruar...........
Pyetja ime tash........ qfar te bejme nese e kuptojme se qenkemi dashuruar ne personin e gabuar................. te rrime me te per hater te dashurise ,me shprese se nje dite do ndryshoje, apo te ndahemi sa nuk eshte bere me vone.........

Mendimet tuaja ne lidhje me kete tem.....

Mendimi im , Jo! Nuk ishte gabim qe u dashuruam, thjesht ishin ca gjera qe nuk shkonin ashtu sic deshem ne . Ndonjehere nuk eshte se dashuria ben gjithecka, Jeta eshte e veshtire dhe te ngadalson nje gje . Nuk mund te marrish nje hap kur tjetrin hap e le ashtu sic je munduar duke e ndertuar gjithe jeten . Nejse , ...

Ps: Tipi, mos hap me tema per Romancen se le nam . :)

Mendimi im , Jo! Nuk ishte gabim qe u dashuruam, thjesht ishin ca gjera qe nuk shkonin ashtu sic deshem ne . Ndonjehere nuk eshte se dashuria ben gjithecka, Jeta eshte e veshtire dhe te ngadalson nje gje . Nuk mund te marrish nje hap kur tjetrin hap e le ashtu sic je munduar duke e ndertuar gjithe jeten . Nejse , ...

Ps: Tipi, mos hap me tema per Romancen se le nam . :)

pa shiko pa shiko...pse moj mos te hap tema te tilla

Nese ndodhe ateher dashurohem ne ate te pa gabushmen Jozefina Topallin,``fumato``

Shumica dashurohen me personin e gabuar :p
vazhdo jeten lol

Cfare ka nqs dashurohemi me personat e gabuar ?
Ka qe ti s'do ecesh perpara dhe do rrish ne vend ose me sakte do ngelesh mbrapa, se te ha kohen qe eshte flori dhe sikur mos te mjaftonte kjo gjithashtu do ndiheshe keq per veten tende , gje qe nuk ja vlen nqs ti e di qe eshte person i gabuar.
Natyrisht nga gabimet dalin mesime , ndoshta dashurohemi nga harmonia qe dalin nga mesimet dhe jetojme me ato mesime .

Thone qe vuan gjithe jetes! Nese dashuria eshte reciproke me vullnet, deshire e dashuri cdo gje ndryshon... dhe guri!

Cmendoj per kete pike? Asgje, thjesht perfitoj nga momentet qe jeta me ka dhene me ate person dhe kur e kuptoj qe nuk shkon me i them mirupafshim. Cfare te bej tjeter? Te mbaj ne krah frustracionin tim dhe te sajin? Asnjehere!

• Love
Reactions: Eba

you're doomed!

Deshtim total :p

me mire nje fund me dhimbje se.....

Mesojme t'i hapim me shume syte here tjeter;nje deshtim ne dashuri eshte shume.
Ndaj,behemi me te kujdesshem kur na duhet te zgjedhim njeriun e jetes,ose njeriun qe duam te kalojme vec kohen.Mire eshte t'i ndajme keto gjera qe mos te kemi zhgenjime.Zakonisht njerezite qe zgjedhim per te kaluar kohen ,nuk jane te pershtatshem per te kaluar jeten.Mos ta ngaterrojme kekun me byrekun ;)

Back