![]() |
||
![]() |
Futbolli Tė apasionuarit e futbollit mblidhen kėtu pėr tė bėrė tifo pėr skuadrėn e zemrės, pėr tu njohur me rezultatet e ndeshjeve dhe pse jo pėr tė vėnė baste. |
Pėrshėndetje Vizitor!
Nėse ju shfaqet ky mesazh do tė thotė se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini tė shihni pjesėn me tė madhe tė seksioneve dhe diskutimeve tė forumit, por akoma nuk gėzoni tė drejten pėr tė marrė pjesė nė to dhe nė avantazhet e tė qėnurit anėtar i kėtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI qė tė dėrgoni postime dhe mesazhe nė Forum-Al. |
Regjistrohu |
![]() |
|
Mundėsitė nė temė |
![]() |
#281 |
Photoshop
Data e antarėsimit: Jan 2014
Vendndodhja: Vlorė
Shuma e pikėve qė jep: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pėrgjigje e: FC Inter
Turp! Po citoj veten se po me vjen turp qe ky Bufoni po denon me vdekje gruan e arbitrit...Jazek!...
![]() |
#282 |
V.I.P
Data e antarėsimit: Sep 2010
Shuma e pikėve qė jep: 280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15/04
Juve, che reazione: il +6 sul Napoli nasce dalla panchina pił forte di tutte. Shtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttt GORE. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Photoshop
Data e antarėsimit: Jan 2014
Vendndodhja: Vlorė
Shuma e pikėve qė jep: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citim:
![]()
![]() |
![]() |
#284 |
V.I.P
Data e antarėsimit: Sep 2010
Shuma e pikėve qė jep: 280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Moskokcares
Data e antarėsimit: Jun 2017
Vendndodhja: ParajsaNeToke
Shuma e pikėve qė jep: 1 ![]() |
Befte hajer arbitri i sontshem qe nuk dha penalltine edhe pasi e pa te VAR-i... E kisha me 12 korne..
Anyway, Amala sempre e ovunque |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
internazionale |
Mundėsitė nė temė | |
|
|