![]() |
||
Ka shoke te vertete ...??
|
||
| Votime dhe sondazhe Keni pyetje qė kėrkojnė votim nga anėtarėt e forumit ? Ju ftojmė ti sillni kėtu. |
![]() |
|
|
Mundėsitė nė temė | Mėnyra e shfaqjes |
|
|
#1 |
|
Simplexity
![]() Data e antarėsimit: Jan 2010
Vendndodhja: Ne ēdo enderr...
Postime: 7,951
Shuma e pikėve qė jep: 12 ![]() |
1-Mundet..
2-Po 3-Jo
|
|
|
#2 |
![]() Data e antarėsimit: Feb 2010
Vendndodhja: Negli occhi suoi! ♥ ♥
Postime: 2,200
Shuma e pikėve qė jep: 6 ![]() |
Po ka...por smund te kesh me shume se 2 shoke per koke
|
|
|
|
|
|
#3 |
Vendndodhja: marina di massa
Postime: 2,835
Shuma e pikėve qė jep: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-mundet...ne faktikisht asnjehere skam pasur nje shoqe qe te them per po....mbase jam e larguar nga shoqeria..por dhe ato qe kam pasur...dojne me ta fut
keshtuqe ska port kalimtare tek mua se kur nisesh per mire gjene keq.prandaj....!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
V.I.P
![]() Data e antarėsimit: Sep 2009
Vendndodhja: Italy
Postime: 949
Shuma e pikėve qė jep: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mundet se me kalimin e kohes te dalin jo te vertet,por ka dhe qe jan te vertete kshutqe ...mundet
|
|
|
#5 |
|
V.I.P
![]() Data e antarėsimit: Aug 2010
Vendndodhja: Shqiperi...Korce
Postime: 552
Shuma e pikėve qė jep: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Une votoj per mundet epse nga eksperienca qe kam them me plot gojen qe edhe shoqeria e shoket vitet e fundit jane kthyer ne biznes e interes...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
♥ ♥ ♥
Postime: 5,092
Shuma e pikėve qė jep: 313 ![]() |
Jo!
Po spati interes ne mes ska shoqeri!
|
|
|
|
#7 |
![]() Data e antarėsimit: Feb 2010
Vendndodhja: Negli occhi suoi! ♥ ♥
Postime: 2,200
Shuma e pikėve qė jep: 6 ![]() |
Miq te vertete eshte veshtire te gjenden por jo te pamundur...pastaj njeriu i tregon vete pozicionin vetes dhe le hapsiren qe tjetri ta vleresoje dhe te ruaj nje lidhje te forte.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() Data e antarėsimit: Sep 2010
Vendndodhja: Baden-Württemberg
Postime: 3,907
Shuma e pikėve qė jep: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
V.I.P
![]() Data e antarėsimit: Feb 2009
Vendndodhja: n'ajer
Postime: 277
Shuma e pikėve qė jep: 5 ![]() |
Po!
[ame=
|
|
|
|
#10 |
|
DELIRIO
Vendndodhja: diku ne univers
Postime: 1,238
Shuma e pikėve qė jep: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigurisht qe po , jane te paket, numerohen me gishtat e nje dore, por egzistojne..
une personalisht te njohur kam plot dhe miq kam pak.. e di qe jane miq te vertete sepse koha e ka treguar.
|
|
|
#11 |
|
Super Anėtar
![]() Data e antarėsimit: Oct 2010
Postime: 202
Shuma e pikėve qė jep: 3 ![]() |
Votova per mundet,
do ishte ma mire,sikur te ishte titulli"si eshte ni shok/shoqe e vertet. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
Citim:
Dhe aty vleresohen shoket(SHOKU ne fjale). klm |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
DELIRIO
Shuma e pikėve qė jep: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nje shok/shoqe i/e vertete eshte ai/ajo qe dhe nese mund te kaloje kohe pa u pare apo u degjuar e ndjen prane gjithmone.
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
♥ ♥ ♥
mary:Kjo varet se ne cfare rrethanash ndodhet.... ndoshta e ndjen prane sepse e ndjen mungesen e dikujt, jo se ai/ajo mund te ndjeje te njeten gje.
Megjithate ti e percaktove I/E VERTETE
|
|
|
|
#16 |
|
DELIRIO
jo vetem ne kuptimin e mangesise Roxy..nuk e di ne te ka ndodhur ndonjehere te rrish me kohe pa folur me dike dhejo sepse nuk ke deshire ti flasesh por sepse ashtu mund te jene rrethanat apo momenti por ama e ndjen kur ai/ajo ka nevoje per ty dhe nuk flas vetem nevoje ne momentet kur ndihesh keq, por nevojen per te qeshur, per te shkembyer dy fjale etj.
une personalisht e kam si tip, i kerkoj njerezit shume pak, i marr ralle ne tel ,dmth nuk behem e gjalle shume, por ama te gjithe e dine qe nuk e bej me qellim apo sepse nuk me interesojne, une i mendoj gjithmone, dhe ne momentet e duhura jam gjithmone aty..
|
|
|
#17 |
|
♥ ♥ ♥
mary: Me ka ndodhur, dhe nga eksperienca qe kam kaluar e them cdo gje.
Po marr nje shembull te thjedsht fare.... Kur dikush as ne nje rast qe un kam nevoje nuk e merr mundimin te (po supozojme) me telefonoj, cfare duhet te mendoj un? Ose kur un largohem nga dikush gradualisht nderkohe ai/ajo e kupton vetem pasi ka ber "muuu" kjo gje prap duhet ti konsideroj shoke/shoqe? Nderkohe qe jam tip qe bej cdo gje qe mundem per ate qe e konsideroj shok, nuk jam nga ata qe bej blah blah cdo minut, te kam xhan,te kam shoqe etj etj... por cdo gje qe kam ne dore e bej pa u menduar 2 here.
|
|
|
|
#18 | |
|
DELIRIO
Citim:
sic e kam thene me lart me duket, une kam shume te njohur por pak miq..ama ato miq qe i kam e di qe i kam te vertete qe dhe pse ne dukje nuk e japin e di qe interesohen gjithmone per mua..koha e ka vertetuar.. une ne jeten time kan nje parim, nese kam mundesi ndihmoj dhe i rri afer kujdo qe ka nevoje, jam e bindur qe pjesa me e madhe nuk ta di as per nder, por ama jam e bindur qe ne momentin qe une do kem nevoje, me siguri dikush do me gjendet prane, dhe sikur te mos jete asnje nga keto qe une u kam ndihmuar,ska problem, nuk pendohem kurre qe i ndihmova sepse dikush tjeter do me gjendet prane mua
|
|
|
|
#19 |
|
♥ ♥ ♥
dhe sikur te mos jete asnje nga keto qe une u kam ndihmuar,ska problem, nuk pendohem kurre qe i ndihmova sepse dikush tjeter do me gjendet prane mua
Asnje here sjam bere pizhman as un sepse kjo me dallon mua ose ty... nga ata tjeret
|
|
|
|
#20 | |
|
Banned
Citim:
Sbehet fjale per flete lavderimi Por bindje e kam dhe e faktuar qe jo me siguri dikush por AI(prap Shoku ne rast) aty do jete(po u dha rasti). Jo,edhe une nuk pendohem...por me vjen inat qe humba kohe kot. Nejse,demshperblim nuk ju kerkoj... E bera vete. Rradhen tjeter,kismet. lg |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tema po shikohet nga: 1 (0 anėtarė dhe 1 vizitorė) | |
| Mundėsitė nė temė | |
| Mėnyra e shfaqjes | |
|
|