Rexhina
V.I.P
Salep? Se kam degjuar ndonjehere kete fjal
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Salep? Se kam degjuar ndonjehere kete fjal
po e postoj videon dhe foton edhe nje here ketu, qe te mos me humbe me. Kjo eshte e keqja e recetave te pashkruara, se i harron e hajde t’i gjesh pastaj videot ne utube.Yoko, postimin besoj e ke bere me 4 gusht (ose aty afer sepse Une i kam bere screenshot).
View attachment 67207View attachment 67206
ne Kolesian (fshati jem) ka plot. Dilnim neper livadhe dhe shkulnim salep pa u kosite livadhet. E rhanim, e bluebim ne mulli te kafes dhe e benim si kafe, por nje luge gjelle salep mbushte tre gota a 4 me salep si me puding. Eshte shume i ushqyeshem dhe shpesh hanim buken me salep. Salep vjen nga arabishtja dhe fjaleperfjale do te thote “koçet e dhelpres”. LOLits a powder .used to make drinks..i think it comes from turkish tradition
Te lumshin duart, e paske qare!po e postoj videon dhe foton edhe nje here ketu, qe te mos me humbe me. Kjo eshte e keqja e recetave te pashkruara, se i harron e hajde t’i gjesh pastaj videot ne utube.
Te rrofshin fotot.
View attachment 67263
mezi e gjeta!!![]()
Salep? Se kam degjuar ndonjehere kete fjal
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.