Nicktjeter
Per aspera ad astra.
- Anëtar
- Sep 24, 2013
- Postime
- 8,526
- Pikët
- 113
Ne toke ka mbi 7 miliard njerez sa asnjeriu ne cepin tjeter te botes si bie mendja se cfare ben ti. Fjale te shenjta te degjuara e te thena.
A keni rrefime ju?
Une po. Pak.
-Shpesh kur gjate jetes sime takoj dike,gjithmone pyes veten per cfare motivi fati desh qe ta njihja. Arsyet njihen me kohen,por keto jane te destinuar qe te ndaj nje pjese te shpirtit me ta.
-Keshtu ndodhi kur pata afrimin tim te pare me nje cun. Mbase diku ishim,6 vjec, me pushime te dy,ai nga Fieri une ne zonat afer dhe jetonim ne tenda me familjet. Mbaj mend lekuren e tij te zeshket dhe fakti qe me ndiqte gjithandej. Kishte premtuar qe do martohej me mua (
) ,mezi prisja te vinte qe te me therriste dhe me mesonte si te gjuaja me llastiqe,me mesonte si te beja not dhe me tregonte nje guacke te re deti apo cilat gineshtra perdoreshin per te bere kapele e canta. Me mbante nga krahu dhe ecnim naten duke u puthur fshehurazi (
)
A keni rrefime ju?
Une po. Pak.
-Shpesh kur gjate jetes sime takoj dike,gjithmone pyes veten per cfare motivi fati desh qe ta njihja. Arsyet njihen me kohen,por keto jane te destinuar qe te ndaj nje pjese te shpirtit me ta.
-Keshtu ndodhi kur pata afrimin tim te pare me nje cun. Mbase diku ishim,6 vjec, me pushime te dy,ai nga Fieri une ne zonat afer dhe jetonim ne tenda me familjet. Mbaj mend lekuren e tij te zeshket dhe fakti qe me ndiqte gjithandej. Kishte premtuar qe do martohej me mua (