Moj
@Zana seriozisht i mendon keto qe thua apo thjesht luan naiven?
Nese do te debatosh si e rritur, sill referenca, sill fakte.
Te thashe per Europen qe nuk degjoj se cfare shkruajne kur shoh vet se cfare bejne.
Ku lexove ti qe po shaj une Europen?
Mund te mos jem dakord politiken qe ndjek me vendet si puna jone eshte tjeter gje (ashtu sic nuk je ti dakord me politiken qe po ndjek shteti yt ne kete moment).
Te kam bere disa pyetje ne lidhje me temen dhe debatin dhe asnjeres nuk i je pergjigjur.
Po ta bej dhe njehere pyetjen qe kam bere te postimi i fundit dhe nese nuk i pergjigjesh mund ta leme diskutimin qe mos te humbim kohen e asnjerit.
Nese ato gjera qe shfaqen ne ate raport per ujesjellesin do zbuloheshin ne nje shtet te Europes, cfare do ndodhte?
Dhe pergjigja do te te jape se cfare nenkuptoj une me te shohesh dhe te jetosh Europen, dhe jo te degjosh pallavrat qe shkruajne 2-3 raportues qe mund edhe te mbushin edhe xhepat.
Si perfundim, negociatat jane hapur gje dje apo sot?
Se deri pardje me cdi une nuk ishin hapur dhe kishte akoma vende skeptike.
Thua per perfundimet e mia ne baze te qejfit tim personal nderkohe qe nuk me ke sjelle asnje reference, dhe nderkohe qe referencat ne perfundimet e mia i ke si me poshte dhe te dhena ne postimet me larte:
1. Situata e ujit neper shumicen e qyteteve te medha eshte e pazgjidhur dhe ky eshte fakt dhe mjafton ta vertetosh duke i vizituar dhe pare taracat e pallateve qe jane plot me depozita dhe hyrjet qe jane plot me pompa.
2. Sic eshte edhe vete emri i temes qeveria ka premtuar uje 24 ore dhe sic mund te gjesh verdalle online, kete gje kane te pakten 20 vjet qe e premtojne te gjitha qeverite dhe ky eshte fakt
3. Raporti i KLSH qe ke te dhena te mjaftueshme per te kuptuar dhe per te mesuar se si vazhdon funksionon pushteti i tanishem dhe qe ska asnje ndryshim nga pushteti i meparshem.
Cfare kam pare nga ''perfundimet'' e tua?
Europa ka thene qe Rama eshte me i miri dhe me afer Europes pa me dhene asnje reference.
Nderkohe qe edhe pse nuk e kam hedhur poshte kete qe ke thene, te kam thene qe vleresimi nuk behet se kush eshte me afer Europes, por se kush sillet si qeverite Europiane dhe raporti i KLSH dhe masat e marra nga pushteti vertetojne te kunderten.
Naten e mire per sot.