cool_shqype
cun per s'mari
Ky qenka nga ato te Shqiperise.....mos je ti ndonjeri prej atyre o kapedan ???
Kam hipur por jo ne nje me te tilla permasa.......
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ky qenka nga ato te Shqiperise.....mos je ti ndonjeri prej atyre o kapedan ???
Gabon shume, ashte teknologji e vjeter! blej ACOG ma mire
Nuk thash se ashte e keqe por ashte teknologji e vjeter dhe shume e rande ne krahasim ne ACOG.Do ta hulumtoj.....falemners.
Cudi se ma kan levdu shum ate Elcan Specter![]()
Une te dija njeri pacifist po ti qenke nam i zi!
Une te dija njeri pacifist po ti qenke nam i zi!
Gabon shume, ashte teknologji e vjeter! blej ACOG ma mire
Do ti referohesh disances se qitjes.Kete e kam pike te dobet e sa te gjej armen e duhur do ta blej menjhere....
Amazon.com : Elcan SpecterDR 1x/4x with XOPTEK MRS : Sports & Outdoors
Amazon.com : Elcan SpecterDR 1x/4x with XOPTEK MRS : Sports & Outdoorswww.amazon.com
Ne krahasim me ELCAN, ACOG ne aplikacionet e pergjithshme ja han psheshat.Do ti referohesh disances se qitjes.
, ACOG - USA sepse eshte prodhim amerikan, por perdoren edhe ato me spekter varet nga distancat.
specter 1x / 4x perdoret ne dy rethana , kryesisht ne midle range battle (distance mesatare) , por edhe ne CQB close quarter (range) (distance te afert)
Ndersa ACOG kryesisht jane per middle range (ACOG standard qe perdor US), kryesisht kane vetem 1 lente optike me spekter te pa zgjerueshem,
precizion me te larte kane ato me spekter optik jo me holografik.
E kisha ne pergjithesi teleskopiket ne diferenc nga ato me spekter.Ne krahasim me ELCAN, ACOG ne aplikacionet e pergjithshme ja han psheshat.
Jo sepse elcan nuk ka vlere por sepse asht teknologji e vjeter dhe kan dale te tjera ma te mira!
Por adhe ACOG-ut po i vjen fundi sepse kan dale shenjestrat holografike te cilat per aplikacione deri ne 100 metra jane ma te favorshme sesa acog.
Holosun510c me.ka lan shume te knaqun edhe pse kushtoi gadi $500!
Ne kjoftse don gjujt ma lerg sesa 300metra athere te duhen dylbi.
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.