PDA

View Full Version : Gjuetia dhe peshkimi


  1. Rregulla pėr pjesėmarrjen dhe pėrmbajtjen!
  2. Liqeni i shkodres rrezikohet nga peshkimi i paligjshem
  3. Nėse do tė mbrohej peshku tė rinjtė do ta harronin emigrimin
  4. Liqeni i Fierzės, drejt zhdukjes 4 lloje peshqish
  5. Llojet e peshkut dhe menyra e gjuejtjes se tije
  6. Trofta e Liqenit tė Ohrit nė rrezik
  7. Keshilla dhe pajime per gjuetin e peshkut
  8. Preferoni te gjuani peshk ne Det, Liqen apo lume ?
  9. Cilet peshq peshkohen ne dimer dhe cilet veres dhe si kapen ata ?