PDA

View Full Version : Filma Shqiptar


 1. Legjenda e Fundit - Avdiu
 2. "Peng - Omiros"
 3. "Perdhunuesit"
 4. Gjenerali i ushtrise se vdekur
 5. Vdekja e kalit
 6. Koha e Kometes
 7. Era dhe Lisi
 8. Njeriu prej dheut
 9. Rojet e mjegullės
 10. filmi Proka
 11. Shpella e Pirateve
 12. Hije qe mbeten pas.
 13. Skena qesharake filmash
 14. Filmat me te bukur shqiptare
 15. Lindje Perendim Lindje
 16. Duaje emrin tend (1984)
 17. Filmi Shqiptar me skena erotike