PDA

View Full Version : Perball nji fotoje historike...


Mano
21-03-2014, 14:44
"Perball nje fotoje historike" keshtu eshte titulli i nje artikulli te shkurter interesant rreth nje fotoje te rralle. Faqa ku gjeta artikullin eshte ekskluzive keshtu qe per te pare foton dhe artikullin duhet te 'klikoni' adresen me posht.

http://www.radiandradi.com/perballe-nji-fotoje-historike-jozef-radi/?fb_action_ids=271441416349941&fb_action_types=og.likes