PDA

View Full Version : Robin Krasniqi - WBO Kampion !


iDeA
05-04-2014, 14:15
Nje mbremje parmbreme me duket me qelloi te shifja dhe te ndiqja kete ndeshjen e boxit.

https://www.youtube.com/watch?v=Gliw885WucA

Deri diku ishin barazim te dy dhe Danso nuk ishte keq, por gjuajtja e Krasniqit rezultoi fatale ne min e 1.41 duke ndjekur videon ne roundin e 7 .

-enderron- besoj se meshkujve mund t'u interesoj si informacion :))

Samiu
05-04-2014, 16:18
Nje mbremje parmbreme me duket me qelloi te shifja dhe te ndiqja kete ndeshjen e boxit.

https://www.youtube.com/watch?v=Gliw885WucA

Deri diku ishin barazim te dy dhe Danso nuk ishte keq, por gjuajtja e Krasniqit rezultoi fatale ne min e 1.41 duke ndjekur videon ne roundin e 7 .

-enderron- besoj se meshkujve mund t'u interesoj si informacion :))

``respect``
Ne duele luftrash, cfardo qofshin ato, vlen motoja; mposhte kundershtarin, sepse te mposht ai, pastaj...Frika nuk ka vend ne mendjen e luftetarit...

I lumt Robinit!