PDA

View Full Version : Reshat Mati pro boxing debut


Ice
05-03-2019, 21:26
Shqiptar 20 vjeqar , ky edhe ka qene ne MMA por tash po e shef qe po don me arrit naj karriere ne boks ... ne mendimin tem ish kane ma mir ky me shku per MMA dhe ma von ne UFC

https://m.youtube.com/watch?v=N2hDSoSPhgw

Boksi eshte nje aspekt shume e vynshem ne MMA ...

Rex
19-05-2019, 15:39
E la qe te lodhet mire e mire dhe e paketoi.

Kete djalosh e ndjek qysh kur ka qene i vogel. I ka provu gjitha llojet e sporteve luftarake dhe ne te gjithat eshte i pa konkurence.