Forum-Al.com™ - Aty ku shqiptaret mblidhen!

Forum-Al.com Forum-Al ju jep mundesin te jeni me prane njeri tjetrit

Rregullorja e forumit

Është e rëndësishme të lexohet dhe respektohet nga të gjithë ne!
Temat
1
Postime
1
Temat
1
Postime
1

Këndi i Anëtarëve

Prezantimi juaj

Kush “fshihet” mbas nickname-it tuaj? ”Një fotografi tuajën ? Pse jo.
Temat
687
Postime
11.2K
Temat
687
Postime
11.2K

Përshëndetje & urime

Ju përshendesim dhe ju urojmë qëndrim të mbarë në këtë forum.
Temat
16
Postime
2.6K
Temat
16
Postime
2.6K

Ndihmoni njëri-tjetrin

Jeni te ftuar të kërkoni ndihmën që ju nevojitet dhe do bëjmë të pamundurën që ta merrni atë.
Temat
338
Postime
10K
Sub-forums:
 1. Njerëz të humbur
Temat
338
Postime
10K

Dashuria

Romancë / Ndjenja

“Kam zbuluar paradoksin se nqs ju doni deri në dhimbje, atëherë nuk mund të ketë më dhimbje, por vetëm më shume dashuri.” Nënë Tereza
Temat
410
Postime
43.3K
Temat
410
Postime
43.3K

YOU

Eros Zone ... 18+
Private

Kombëtare & Boterore Historia kombëtare shqiptare dhe ajo botërore ndër shekuj.

Historia e Shqiptarëve

Historia kombëtare shqiptare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Temat
1.5K
Postime
31.8K
Temat
1.5K
Postime
31.8K
 • ZET

Gjuha shqipe

“Gjuha jonë sa e mirë!/ Sa e ëmblë, sa e gjerë!/ Sa e lehtë, sa e lirë!/ Sa e bukur, sa e vlerë!” Naim Frashëri
Temat
230
Postime
13K
Sub-forums:
 1. Gramatika
Temat
230
Postime
13K

Çështja kombëtare

Në këtë forum diskutohet vetëm mbi çështjen tonë kombëtare dhe interesat shqiptare në trojet etnike dhe në mbarë botën.
Temat
749
Postime
16.6K
Sub-forums:
 1. Figurat e shquara
Temat
749
Postime
16.6K

Folklori Shqiptar

Gojëdhënat, legjendat, këngët popullore, bejtet, këngët për heronjtë jane pasuri kombëtare që shqiptarët duhet t'i trashëgojnë nga brezi në brez. Jepni kontributin tuaj të çmuar në këtë drejtim duke sjellë folklorin e krahinës suaj.
Temat
88
Postime
2.9K
Temat
88
Postime
2.9K

Trojet shqiptare

Çdo gjë mbi trojet shqiptare: Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Mali Zi, Çamëria. Çfarë i bën trojet nga vini ju më të veçanta?
Temat
125
Postime
5.1K
Temat
125
Postime
5.1K

Shqipëtarët nëpër botë

“Kam një këngë për të kënduar, e kam një dert për te vajtuar, një sëmundje e pashëruar, e qysh nga shekujt e kaluar./ Qaj moj zemër e plagosur, vajto ti moj nëna plakë, mergimi djemtë t’i ka sosur, e ikin e s’të vijnë më prapë.”
Temat
158
Postime
7.5K
Temat
158
Postime
7.5K

Media / Politika / Sondazhe

Politika Shqiptare

Cilat janë bëmat e fundit të politikanëve tanë? A po zgjidhen problemet e shqiptarëve apo po shtohen dita-ditës? Ç’mendim keni për aktualitetin shqiptar?
Temat
1.3K
Postime
34.5K
Temat
1.3K
Postime
34.5K

Problematika Shqiptare

Në këtë forum vizitorët tanë shprehin mendimin e tyre mbi problemet madhore që shqetësojnë gjithë shqiptarët, dhe zgjidhjet e mundshme që mund t'u jepen këtyre problemeve.
Temat
1.2K
Postime
34.6K
Temat
1.2K
Postime
34.6K

Politika Ndërkombëtare

Çfarë mendoni mbi politikën e përdorur nga shtete të ndryshme në rang ndërkombëtar? Cilat janë aktualitetet ndërkombëtare dhe si po ndikojnë ato tek të gjithë ne?
Temat
801
Postime
23.5K
Temat
801
Postime
23.5K

Lajmet e ditës

Këtu mund të sillni lajmet e fundit nga media rreth çështjeve të rëndësishme të Shqipërise dhe trojeve të saj.
Temat
2K
Postime
63.8K
Temat
2K
Postime
63.8K

Analiza / Shkrime / Opinione

Le të “luajmë” sëbashku rolin e analistit dhe të japim opinionet tona rreth tematikave të ndryshme që hasim përditë.
Temat
1K
Postime
23.9K
Temat
1K
Postime
23.9K

Votime dhe sondazhe

Keni pyetje që kërkojnë votim nga anëtarët e forumit ? Ju ftojmë t’i sillni këtu.
Temat
129
Postime
13.2K
Temat
129
Postime
13.2K

Arti dhe Kultura

Arti Shqiptar

Gjithçka mbi artin. Në këtë dhomë ftojmë artistët shqiptarë në mërgim të publikojnë pjesë nga jeta dhe vepra e tyre. Kënaqni fansat tuaj por dhe të gjithë komunitetin tonë!
Temat
114
Postime
3.5K
Temat
114
Postime
3.5K

Letërsia shqiptare

Diskutime rreth letërsisë në Shqipëri . Autorë dhe krijimtaria e tyre.
Temat
420
Postime
14.2K
Temat
420
Postime
14.2K

Arti dhe Kultura Botërore

Mendime rreth artit dhe kulturës botërore. Vlerat e pashuara të gjenive botërorë që dhe sot mbeten të paarritshëm. Kultura dhe arti që dallon shtetet duke mahnitur njerëzit.
Temat
281
Postime
4.7K
Temat
281
Postime
4.7K

Kinematografia

Këtu mund të lini përshtypjet tuaja mbi filmat që pëlqeni më shumë, qofshin këta filma shqiptarë apo të huaj. Gjithashtu mund të postoni skupe dhe të reja mbi artistët dhe yjet e Hollywood-it.
Temat
190
Postime
9.1K
Sub-forums:
 1. Filma Shqiptar
Temat
190
Postime
9.1K

Enciklopedi

Këtu do ketë informacione nga më të ndryshmet, thjesht emri tregon risin e këtij nënforumi.
Temat
155
Postime
3.4K
Temat
155
Postime
3.4K

Arti Fotografik

Këtu mund të postoni fotografi nga më të ndryshmet.
Private

Bota Shpirtërore

Toleranca fetare

Këtu mund të diskutojmë rreth kontributit që duhet të japin komunitetet fetare në ushqimin e tolerancës fetare midis shqiptarëve si dhe për rolin e fesë në çështjen tonë kombëtare.
Temat
229
Postime
7.8K
Temat
229
Postime
7.8K

Agnosticist & Ateist

Nje zonë e dedikuar për ata që nuk besojnë në fuqitë e mbinatyrshme. Të gjithë janë të mirëpritur, pasi "Ne jemi të tërë ateistë për shumicën e Perëndive që shoqeritë e ndryshme kanë besuar gjatë historisë. Disa prej nesh kanë një Perendi më shumë në atë listë." - Richard Dawkins
Temat
66
Postime
3.5K
Temat
66
Postime
3.5K

Bektashi

Këtu janë të ftuar të gjithë besimtarët bektashi.
Temat
34
Postime
734
Temat
34
Postime
734

Katolik

Këtu janë të ftuar të gjithë besimtarët katolikë.
Temat
80
Postime
1.2K
Temat
80
Postime
1.2K

Musliman

Këtu janë të ftuar të gjithë besimtarët muslimanë.
Temat
258
Postime
4.9K
Temat
258
Postime
4.9K

Ortodoks

Këtu janë të ftuar të gjithë besimtarët ortodoks.
Temat
121
Postime
3K
Temat
121
Postime
3K

Ungjillor

Ju në fakt, jeni të shpëtuar me anë të hirit, nëpërmjet besimit, dhe kjo nuk vjen nga ju, po është dhurata e Perëndisë, Këtu mblidhemi të gjithë besimtarët ungjillor të të gjitha bashkesive të ndryshme për të bekuar njëri-tjetrin me fjalën e Zotit tonë Jezus Krisht dhe deshmitë tona personale.
Temat
203
Postime
2.5K
Temat
203
Postime
2.5K

Shkenca Studime shkencore dhe të rejat më të fundit nga shkenca.

Shkenca dhe jeta

Studime shkencore dhe të rejat më të fundit nga shkenca.
Temat
436
Postime
9.5K
Temat
436
Postime
9.5K

Filozofia | Psikologja | Sociologjia

Gjithçka që ka të bëjë me misterin me emrin "Njeri".
Temat
402
Postime
13.7K
Temat
402
Postime
13.7K

Mjekësia

''Arti i mjekësisë konsiston në zbavitjen e pacientit ndërsa natyra kuron sëmundjen'' Voltaire
Temat
433
Postime
7.1K
Temat
433
Postime
7.1K

Jurisprudencë

Strukturat dhe konceptet ligjore që përbëjnë të drejtën në terësi.
Temat
43
Postime
728
Temat
43
Postime
728

Zhvillimet Urbane

Arkitektura dhe Planifikimi Urban

Projektet e Arkitekturës dhe Lajmet e Zhvillimit Urban.
Temat
6
Postime
269
Sub-forums:
 1. Tirana
 2. Prishtina
Temat
6
Postime
269

Infrastruktura

Rrjeti i Autostradave, aviacioni, transporti detar dhe hekurudhor.
Temat
14
Postime
215
Temat
14
Postime
215

Mjedisi

Diskutime mbi Mjedisin.
Temat
125
Postime
2.7K
Temat
125
Postime
2.7K

Ekonomi & biznes

Këtu do të gjeni lajme, studime, statistika, trajnime, dhe informacion të bollshem që ka te bëjë me ekonominë shqiptare dhe atë botërore, si dhe në fushën e biznesit në përgjithësi.
Temat
245
Postime
4.5K
Sub-forums:
 1. Udhëtime
Temat
245
Postime
4.5K

Muzika

Muzika Botërore

Këtu mund të hidhen temat për muzikën botërore, të zhanereve të ndryshme.
Temat
220
Postime
16.6K
Temat
220
Postime
16.6K

Muzika shqiptare

Diskutime mbi muzikën në Shqipëri.
Temat
184
Postime
7.1K
Temat
184
Postime
7.1K

Të ndryshme

Diskutime shoqërore

Këtu mund të diskutojmë rreth problemeve të ndryshme që has shoqëria sot.
Temat
932
Postime
67.9K
Sub-forums:
 1. Jeta e natës
Temat
932
Postime
67.9K

Studentët

Nqs keni lajme apo informacione mbi arsimin, studentët, dhe jetën studentore në përgjithësi,ose nqs keni nevojë për ndihmë me studimet tuaja, jeni të ftuar t'i sillni këtu.
Temat
78
Postime
2.1K
Temat
78
Postime
2.1K

Moda & Estetika

Si kujdeseni për veten dhe cilat janë tendencat më të fundit në botën e modes?
Private

Arti i kuzhinës

Cilat janë ushqimet dhe gatimet tuaja të preferuara ? ''Më thuaj se çfarë ha, të të them se çfare je.''
Temat
374
Postime
18.3K
Temat
374
Postime
18.3K

Këndi i vogëlushve

Këtu mund të sillni gjithçka që ka të bëjë me vogëlushet dhe rritjen e tyre.
Private

Sporti Këtu mund të sillni informacion në Shqipëri dhe sportistët shqiptarë brënda dhe jashtë vëndit.

Sporti shqiptar

Këtu mund të sillni informacion në Shqipëri dhe sportistët shqiptarë brënda dhe jashtë vëndit.
Temat
242
Postime
9.7K
Sub-forums:
 1. Sportistat shqiptarë
Temat
242
Postime
9.7K

Futbolli

Të apasionuarit e futbollit mblidhen këtu për të bërë tifo për skuadrën e zemrës, për tu njohur me rezultatet e ndeshjeve dhe pse jo për të vënë baste.
Temat
245
Postime
16.8K
Temat
245
Postime
16.8K

Sporti nëpër botë

Këtu mund te flisni për sporte të ndryshme si, volejboll, basketboll, boks etj
Temat
48
Postime
819
Temat
48
Postime
819

Sportet amatoriale

Këtu mund te flisni për sporte të ndryshme si, bodybuilding, gjuetinë, peshkimin,vetëmbrojtja etj.
Temat
39
Postime
1.2K
Sub-forums:
 1. Gjuetia dhe peshkimi
Temat
39
Postime
1.2K

Argëtim & zbavitje

Thashetheme

Thashetheme-t e përditshme.
Temat
1.9K
Postime
12.6K
Temat
1.9K
Postime
12.6K

Kuriozitete

Kuriozitete nga më të ndryshmet.
Temat
1K
Postime
10.7K
Temat
1K
Postime
10.7K

Gjëzëtari dhe lojëra

Gjëza të ndryshme ( ndërrimor, siandej, prapthi, tetëkahore, vizatimori i bardhë, … si dhe do bëjmë përpjekje që të sjellim edhe fjalëkryqe) edhe gjëza logjike, fjalë të urta, kashelashë etj; lojëra të ndryshme argëtuese – elektronike e ato në internet. Gjithçka vetëm për kënaqësinë tuaj. Argëtim të këndshëm!
Temat
705
Postime
228.8K
Temat
705
Postime
228.8K

Zona Humoristike

Te qeshim sëbashku: barsaleta dhe humor!
Temat
359
Postime
14.2K
Temat
359
Postime
14.2K

Ankesa | Kërkesa | Sygjerime

Mbi forumin

Postoni ktu çdo problem që ju jan ankuar userat ose që keni hasur në navigimin në forum.
Temat
215
Postime
5.6K
Sub-forums:
 1. Sygjerime
Temat
215
Postime
5.6K
 • Venom

Bota e Kompjuterit

Informatika

Nëse keni nevojë për ndihmë apo keni informacione rreth botës së larmishme të informatikës dhe internetit, ju ftojmë t'i sillni këtu.
Temat
484
Postime
2.4K
Temat
484
Postime
2.4K

Arti Programimit

Mësoni dhe ndihmoni të tjerët të hyjnë në Artin e Programimit.
Temat
91
Postime
271
Temat
91
Postime
271

Webmaster Shqiptarë

Ky seksion i dedikohet tëresisht webmasterave shqiptarë. Këtu mund te bashkbisedoni për tema të ndryshme ose per ngjarje e risi ne arenen ndërkombëtare
Temat
73
Postime
807
Temat
73
Postime
807

Shkarkime

Këtu do gjeni çfarë dëshironi ju për të shkarkuar.
Temat
83
Postime
610
Temat
83
Postime
610

Arkivi

Arkivi i Forumit

Te gjitha temat e mbyllura nga prezantimet e anëtarëve, urimet për ditëlindje dhe deri tek ato që nuk mund të diskutohen më, do ti gjeni këtu! Ky forum është vetëm për të lexuar!
Private
Top