Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
- Anëtar
- Feb 8, 2011
- Postime
- 12,671
- Pikët
- 113
@Rexhina @Angelisa and all of you members of this forum: 

Deri 2 dite para se të filloja klasen e pare në fillore nuk thoja dot as L dhe LL, plus R dhe RR. Qe të dyja keto shkronja i thoja J.
Ishte nje djale në moshen time qe u be tmerri im.
Makarona - makajona; Lola - Joja; Landa - Janda, etc,.
Sapo dilja të lozja ai fillonte: O Joja, hajde se do hamë makajona - Jam Janda....
E shkreta une
U ktheva ne shtepi dhe po rrija e vecuar. Rastesisht me pyeti vellai sa ishte ora. Nuk dija ta tregoja as kohen. Nejse kur i thashe qe nuk di të tregoj oren, ma mesoi dhe e kuptova brenda 2 minutave. Iku kjo
Ok - I thashe - me meso L, LL, R dhe RR tani.
Brenda 10 minutave të sforcuara arrita (ajita
) të mesoja L dhe LL. Iken edhe keto shkronja.
Por R dhe RR ishte shume e veshtiJe per mua t’i theksoja.
Filloi shkolla - Boh tmerr i gjalle! Ishte triller i vertete. Iku A erdhi B...erdhi J - isha m’rregull une. Zemra tik tak dhe syte tek alfabeti në murr R dhe RR ishin djalli vetë qe me vezhgonin ....
Direkt (dijekt) nga shkolla në shtepi se kisha gjitonin qe tallej me mua...Në shkolle R dhe RR, në shtepi Lanin qe tallej me mua. Omg!
O, P .... të nesermen po vinte R dhe të pasnesermen do vinte RR-ja.
Sa mbarova shkollen në oren 1.30 direkt ne shtepi dhe pjaktikova deri ne 10 të daJkes....
J...j....oh të shkreten me me fund doli R-ja
Gjithe mbuR(r)je i shkova Lanit (Janit): Pse kRekosesh dhe mbuR(r)esh kaq shume ti, sikuR çoç je? CfaRe pRoblemi kishnje ti?
Ai u habit, poR kuptoi qe RR akoma nuk e thoja dot
e të neseRmen ishte RR—ja
Aq koke Rj rj rj rrrrrr RRote qe je ti, doemos qe do me nxitesh të mesoj Rr-në.
Me në fund, nje dite paRa RR aRRita ta shqiptojaaaaaa
. Vetem e vetem nga fJika e Janit (Lanit)
Që nga ajo dite Jani ishte shoku im dhe ma kishte f-rrrrrr-iken mua
....vazhdon..

Deri 2 dite para se të filloja klasen e pare në fillore nuk thoja dot as L dhe LL, plus R dhe RR. Qe të dyja keto shkronja i thoja J.
Ishte nje djale në moshen time qe u be tmerri im.
Makarona - makajona; Lola - Joja; Landa - Janda, etc,.
Sapo dilja të lozja ai fillonte: O Joja, hajde se do hamë makajona - Jam Janda....
E shkreta une

U ktheva ne shtepi dhe po rrija e vecuar. Rastesisht me pyeti vellai sa ishte ora. Nuk dija ta tregoja as kohen. Nejse kur i thashe qe nuk di të tregoj oren, ma mesoi dhe e kuptova brenda 2 minutave. Iku kjo
Ok - I thashe - me meso L, LL, R dhe RR tani.
Brenda 10 minutave të sforcuara arrita (ajita

Por R dhe RR ishte shume e veshtiJe per mua t’i theksoja.
Filloi shkolla - Boh tmerr i gjalle! Ishte triller i vertete. Iku A erdhi B...erdhi J - isha m’rregull une. Zemra tik tak dhe syte tek alfabeti në murr R dhe RR ishin djalli vetë qe me vezhgonin ....

Direkt (dijekt) nga shkolla në shtepi se kisha gjitonin qe tallej me mua...Në shkolle R dhe RR, në shtepi Lanin qe tallej me mua. Omg!
O, P .... të nesermen po vinte R dhe të pasnesermen do vinte RR-ja.
Sa mbarova shkollen në oren 1.30 direkt ne shtepi dhe pjaktikova deri ne 10 të daJkes....
J...j....oh të shkreten me me fund doli R-ja

Gjithe mbuR(r)je i shkova Lanit (Janit): Pse kRekosesh dhe mbuR(r)esh kaq shume ti, sikuR çoç je? CfaRe pRoblemi kishnje ti?
Ai u habit, poR kuptoi qe RR akoma nuk e thoja dot

Aq koke Rj rj rj rrrrrr RRote qe je ti, doemos qe do me nxitesh të mesoj Rr-në.
Me në fund, nje dite paRa RR aRRita ta shqiptojaaaaaa

Që nga ajo dite Jani ishte shoku im dhe ma kishte f-rrrrrr-iken mua

....vazhdon..