shoku_tanku
scroll like dopamina
Përgjigje e: Çka nese dashurohemi ne personin e gabuar?
shiko sa te poshtra!
shiko sa te poshtra!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk e di cka , se une jam dashuruar me te duhurin
Me ben shume pershtypje... mbase dhe jam gabim, por njoh nje vajze qe eshte dashuruar me nje djale , qe praktikisht eshte shum i gabuar per te. Ai ka disa sjellje e veprime prej vulgariteti qe nuk e hopens dot. Ajo eshte shume e vetedijshme per karakterin e papelqyeshem dhe pa te tolerueshem te tij , mirepo thote e dua. E duron ne shume gjera dhe i bindet , se perndryshe eshte tip qe nuk mund te merresh vesh me te ne menyre komunikuese. Nuk e kuptoj kete lloj dashurie , a nuk eshte karakteri i atij personi qe te ben ta duash cdo dite e me teper ?! Si ka mundesi qe ajo e dashuron ate , nderkohe qe nuk ja pelqen aspak karakterin?! Kur e pyeta me tha nuk di te ta shpjegoj -boh-
Fiore, po te lexoj me vemendje.Ja vlen ta bej. (per mendimin tim sigurisht).

sepse akoma nuk jeton me te,s'ka krijuar familje.Eshte ajo qe permenda dhe une,jo te gjithe ata qe na terheqin jane te pershatshem per lidhje serioze,ndaj keta lloje s'duhet t'i marrim me shume seriozisht se nje kalim kohe.Kur je e dashuruar te pelqejne tipat e veshitre,se i japin ritem lidhjes,te vene ne levizje,te sjellin adrenaline ,te vene ne mendime,por kur vjen te nje lidhje serioze ,e kupton sa ta veshtiresojne jeten keta lloj njerezish te papershtatshem per ty.
po ato qe krijojne familje me tipa te tille? -boh-
sepse akoma nuk jeton me te,s'ka krijuar familje.Eshte ajo qe permenda dhe une,jo te gjithe ata qe na terheqin jane te pershatshem per lidhje serioze,ndaj keta lloje s'duhet t'i marrim me shume seriozisht se nje kalim kohe.Kur je e dashuruar te pelqejne tipat e veshitre,se i japin ritem lidhjes,te vene ne levizje,te sjellin adrenaline ,te vene ne mendime,por kur vjen te nje lidhje serioze ,e kupton sa ta veshtiresojne jeten keta lloj njerezish te papershtatshem per ty.
druri i ben mirebyrek po e po,por dhe cik dru per garniture)
E kuptova postimin tend dhe eshte shume e vertete
Pikerisht kte dua te ndaj , mirepo kjo puna e dashurise eshte shume e komplikuar. Dashuria s'qenka fikse mesa duket , madje paska dhe lloje. Ne kte kontekst arrij ne perfundimin se zemra pa trurin nuk ben hall.
ato, hane vetem byrek.
....i kerkojme falje, per gabimin pa dashje.
Natyra i di vetë këto gjëra.Me ben shume pershtypje... mbase dhe jam gabim, por njoh nje vajze qe eshte dashuruar me nje djale , qe praktikisht eshte shum i gabuar per te. Ai ka disa sjellje e veprime prej vulgariteti qe nuk e hopens dot. Ajo eshte shume e vetedijshme per karakterin e papelqyeshem dhe pa te tolerueshem te tij , mirepo thote e dua. E duron ne shume gjera dhe i bindet , se perndryshe eshte tip qe nuk mund te merresh vesh me te ne menyre komunikuese. Nuk e kuptoj kete lloj dashurie , a nuk eshte karakteri i atij personi qe te ben ta duash cdo dite e me teper ?! Si ka mundesi qe ajo e dashuron ate , nderkohe qe nuk ja pelqen aspak karakterin?! Kur e pyeta me tha nuk di te ta shpjegoj -boh-
llogjika dhe dashuria jane shume larg me njera tjetren...sa me shume te llogjikosh aq me shume i largohesh dashurise... mund te krijosh nje lidhje serioze duke u bazuar ne llogjiken, por asnjehere nuk do ndihesh i plote shpirterisht, ne menyren si te ben te ndihesh dashuria.
Nuk e di cka , se une jam dashuruar me te duhurin
Me ben shume pershtypje... mbase dhe jam gabim, por njoh nje vajze qe eshte dashuruar me nje djale , qe praktikisht eshte shum i gabuar per te. Ai ka disa sjellje e veprime prej vulgariteti qe nuk e hopens dot. Ajo eshte shume e vetedijshme per karakterin e papelqyeshem dhe pa te tolerueshem te tij , mirepo thote e dua. E duron ne shume gjera dhe i bindet , se perndryshe eshte tip qe nuk mund te merresh vesh me te ne menyre komunikuese. Nuk e kuptoj kete lloj dashurie , a nuk eshte karakteri i atij personi qe te ben ta duash cdo dite e me teper ?! Si ka mundesi qe ajo e dashuron ate , nderkohe qe nuk ja pelqen aspak karakterin?! Kur e pyeta me tha nuk di te ta shpjegoj -boh-