Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë ndodh, nese dashurohemi ne personin e gabuar?

Përgjigje e: Çka nese dashurohemi ne personin e gabuar?

Ke pyt ndonji se ne cfar familje do shkosh? Un po pys profesorin nese do na thot ndonje llaf te mire do te mar ne konsiderat dhe me 150.000$ :D

Angelisa a ben vez ti? :D

Profesori eshte i nishem,bile bile shum i ndishem oksigjen!!!,qka eshte me se keqi kam kuptuar qe metodat virituale jan shum te rreziksheme!!
Po ta tregoj nje rast jo fort moti,nje kojshike imja shum e bukur permes internetit ne facebuk eshte dashuruar me njerin shum i keq ne pamje dhe ska mundur mu nda prej ti sepse ai zombi-faca kishte ndiku aq shum ne zemren e saj sa e ka verbua ate...:d

Qashtu tboft mire veza Oxy :D ...ika vertet tashi. :p

Ne sdum shpi hic, ca kemi do i shesim :D

O profesor dhe un nje nga ato zombi faca jam :p
Eksperienca me e funit para nja 3 mujsh :D

Ke pyt ndonji se ne cfar familje do shkosh? Un po pys profesorin nese do na thot ndonje llaf te mire do te mar ne konsiderat dhe me 150.000$ :D

Angelisa a ben vez ti? :D

Nga sigurohesh qe nuk jam gjel-pis-

Profesori eshte i nishem,bile bile shum i ndishem oksigjen!!!,qka eshte me se keqi kam kuptuar qe metodat virituale jan shum te rreziksheme!!
Po ta tregoj nje rast jo fort moti,nje kojshike imja shum e bukur permes internetit ne facebuk eshte dashuruar me njerin shum i keq ne pamje dhe ska mundur mu nda prej ti sepse ai zombi-faca kishte ndiku aq shum ne zemren e saj sa e ka verbua ate...:d

Hahahahhaha profesor qenka tamam si une me O2 :d

-qesh- oksi mortjaaaa se vdiqa -qesh- mendjen te lekat e ka ahhahah

Ne sdum shpi hic, ca kemi do i shesim :D

O profesor dhe un nje nga ato zombi faca jam :p
Eksperienca me e funit para nja 3 mujsh :D

haha...po mundohesh me ja prish ndonjanes mendje??..
Un deshtova me njanen!!..ishalla ti nuk deshton!!!:d

Angelisa do te tregoja nje histori per gjel-at po eshte vulgare shum :D

Debi pse xhelozojme? :p

Jo o profesor se ne forum eshte me veshtir, provo chatin se eshte me efikas :D

Hahahahhaha profesor qenka tamam si une me O2 :d

Si po mendon??...ajo kojshikja ime 1-vit ka diskutua ne fb,duke mos dit se kush ka qen ai cazanov,por kur e pa ajo ate kishte mbet pa test..por ai me koh ja kishte prish mendjen dhe e ka jetsua dashurin jo te barabart!!!!:O

Si po mendon??...ajo kojshikja ime 1-vit ka diskutua ne fb,duke mos dit se kush ka qen ai cazanov,por kur e pa ajo ate kishte mbet pa test..por ai me koh ja kishte prish mendjen dhe e ka jetsua dashurin jo te barabart!!!!:O

Po ku di une o Profesor, dhe ky tip macho duket,,,,, sa do me surprizoje ky mua :d

Je tu ma kujtu rinin o profesor.

I fol njones para ca vitesh ne fillojm muhabet gjat e gjere, pas shum lajkash me muaj te ter e lej per kafe.
E takoj un ajo shum e bukur dhe vajz e mire ishte po un me ate ishim si nata me diten. E pyt shoqja kur shko ne shpi... si tu duk? Cun i mir thot por... nderkoh kjo bote dreken, shoqja qe kish vajt te shpia po folte me mu dhe tha qe i kisha pelqy e do pinim prap kafe. Heren e 2 se lash me hik por me teper ndikun ato gjonat qe thoshte para se tu takonim (ana morale), pranej profesor dhe ne zobi face e kena 1 shanc me foto e tom kruisit :D

kur do dashuroheni ju te dyja se me ka vajtur mendja per llokume :p

Mua mos me mallko te lutem se nuk ta kam borxh. :(

Sa per YOKO-n, e dashuruar eshte por eshte e turpshme dhe nuk tregon.

Back