Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !om Serafim , mos ha mana e thana ....nuk bon , te keshin njerzimi![]()
Manaferra-t
![]()
![]()
![]()
mua kto me pelqejn ...
Sero nje pyetje kisha po kto ...ashure a bojne pjes ke frutat ?
![]()
![]()
po te thashe une qe Hashure, Revani dhe llokume bejene pjese
me beson a jo
kalo tek tema KENGE PER TY se kam Hashure andej per te gjithe![]()
![]()
Fiku i detit...fruti i preferum i Busaves,i prefero gjethet.
![]()
Busa ...aman ku ke per tja gjet shijen kesaj kur eshte Theruar me aq Thera qe ka
....Shifet qe Sero pervec historis dhe politikes eshte marr edhe me bujqesi e begatikohen e lir i ka ndihmuar BABIT
( shaka se po e merr per KEQ)
![]()
Busa ...aman ku ke per tja gjet shijen kesaj kur eshte Theruar me aq Thera qe ka
....Shifet qe Sero pervec historis dhe politikes eshte marr edhe me bujqesi e begatikohen e lir i ka ndihmuar BABIT
( shaka se po e merr per KEQ)
![]()
hahaaaaaaaaaa...
Duhet me u mor edhe me buqesi e blektori,duhet me e majt lart emrin e qytetit...Nuk i shef si bojn fshataret...Bojn sikur po ju vjedh frutat...
prap ja fillove me politkë , me ndarje klasore ... fol per frutat ..
a ke hanger ndonjehere dardha ujce apo dardha kakiqke ?
Hurma arabie, ose ndryshe Hurma Misiri ??