Robbery
V.I.P
- Anëtar
- Dec 29, 2010
- Postime
- 6,906
- Pikët
- 113
O zemer hajde te perqafoj pakE kam fikur 100 here dhe po ashtu rri ne nje vend...View attachment 76075
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !O zemer hajde te perqafoj pakE kam fikur 100 here dhe po ashtu rri ne nje vend...View attachment 76075
O Robbery...po ku je ti ? Pse humbe? Eja te te perqafoj edhe une mike e vjeter!Respekte!O zemer hajde te perqafoj pak![]()
...hahaha,po pastaj ku te te lexoj ty & friends une...dashke te luaj nga mente fare ,shyqyr qe kam kete e heq mendjen nga prapesite qe me prodhon i gjori tru...Gladiola
- I bere Update.... nuk punon
- E fike/ndeze.... nuk punon
- Perdore kombinime butonash.... nuk punon
Zgjidhje extreme dhe definitive:
- Perdor C4: Jo tastierat ore, por explosive C4 = (cyclonite ose cyclotrimethylene tirinitramine) qe ta plasi fare dhe t'ja nxjerri telat n'dill....![]()
![]()
Do vemi?
Po shkojme ore, se s ja dal dot te gjithave vetem.... me propagande partiakeDo vemi?
Ka ka edhe të hajrit, atë bionden me pellush (e dyta djathtas) do ta vëm sekretare ose kryetare seksioni.Prit o kepo , se nuk i pashe mire... a eshte ndonjera e hajrit apo te behem me partine republikane une?![]()
po cke me mua or dreq, une pshesh me kos ha hej zotJo jo, se s ngelet gje per ne
I kap te gjitha ajo, na nxjerr jashte loje![]()
Kam alergji nga pellushi.... mbaje ti ateKa ka edhe të hajrit, atë bionden me pellush do ta vëm sekretare ose kryetare seksioni.![]()
Ty te befte mire... s te futem ne pjese jopo cke me mua or dreq, une pshesh me kos ha hej zot![]()
po ske se si dhe te duashTy te befte mire... s te futem ne pjese jo
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.