Marla
V.I.P
- Anëtar
- Apr 3, 2020
- Postime
- 985
- Pikët
- 93
Po ti ku pive? Mire ajo qe ka lind pijshemKa ardhur koha te marrim ne dore pushtetin!![]()

Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po ti ku pive? Mire ajo qe ka lind pijshemKa ardhur koha te marrim ne dore pushtetin!![]()
Ajo ka nje emer dhe therrite : "perendesha e gjithe juve rrace inferiore njerezore"Po ti ku pive? Mire ajo qe ka lind pijshem![]()
Uuuu na mi zogu jam une shamunaqja e uocapitAjo ka nje emer dhe therrite : "perendesha e gjithe juve rrace inferiore njerezore"
Uuuu na mi zogu jam une shamunaqja e uocapit![]()
Pse ke frike se te vejne ban nga shoqja eeee
Ne forum snjoh shoqe une![]()
Thuaj qe je kopsja se te gjen vetePse ke frike se te vejne ban nga shoqja eeee
Ma prezanto pak ket Fërdin. Gjithe jeten e kam pas enderr te kem 1 shok me emrin Fërdi.
AlfredooooCfare tjeter deshe ti Alfonso se qe do te jesh mes nesh e morem vesh edhe pse spo ndukesh askund?!
Hahaha.....O Demo, me kete historine e atij nga fshati matane sikur e dhjeve. Efhe gabim mund ta kem po mua ashtu me duket,. Dhe e di pse ? Se ndonje edhe mund ta keqkuptoje, prandaj po them.Mire se erdhe!
Nuk e di pse, po ti me kujton njerin nga fshati matan.
Edhe ai, si puna jote, hipi ne maj te kodres dhe bertiste "Dua bythe". I keshte hipur per bythe shejtani e bridh tutje e kerko bythe.
I keshte vajtur mendja, si tia bejme. Keshte gjetur andej poshte nga fusha nje bythe masandaj dhe e solli ne fshat. Mazalla sa i pelqente bytha. E nxerrte xhiro, qe ta shekonim ne, qe medemek, ja ca bythe kam gjetur une. Deri sa i dolli meraku ate pune bente.
Mire se erdhe! Apo te thashe njehere?
FaleminderitKenaqesi t'ju kemi midis nesh
Te lumte goja....pershendetje dhe ju . marshalla gjith kto anetare te rinj
Sa shum pytje ...do u pergjigjem nji nga nji se s'i mbaj mend te gjjtha .Edhe në të donim këtu mes neshmirë bere qe erdhe pra
Kalofsh bukur këtu..
Nje këshill mos e mer kaq serio situatën këtu se shumë të rinjve kshu kan ardh e kan shku nga atack zemre e nerve
Sna the gje tjetër për veten.. Psh sa vjeç je, ca punon, sa parë ke ne konto, je I martuar, sa fëmijë ke, ku jeton, po ku ke lindur, shkollimi juaj dhe mundësish edhe nr e këmbës
( shaka) KLM KTU
Qyqja.. Antare I vjeter qenka hahahha..
Faleminderit. Ne fakt qaj shume natenSa i bullizoni të rinjtë
Mirë se erdhe në gjinjtë tanë![]()
Po ndukem pra, ja ku jamCfare tjeter deshe ti Alfonso se qe do te jesh mes nesh e morem vesh edhe pse spo ndukesh askund?!
Kujdes dhembezat zinxhire, se prishen ngel hapurUne jam zinxhiri![]()
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.