Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !hahhaha sqarim fantastikUne mesa e di ai eshte meteor, apo pjese e ndare e nje meteori kur eshte perplasur ne Toke. Rrin pezull mbi toke se forca gravitacionale nuk e terhek mjaftueshem.
Te pakten keshtu e pat sqaruar nje arsimtar imi i gjeografise
.
hahhaha sqarim fantastik
forca gravitacionale e terhoqi deri aty dhe per 10 cm u dorezua.Nuk ia arriti ta perplaste me siperfaqen tokesore.loooool

Ani de,nuk ishte arsimtari i lendes se Fizikes po ai i Gjeografise,ketu edhe filloi hutiaRrofshin arsimtaret tane..edhe Asimovi do i kishte zili![]()

Ani de,nuk ishte arsimtari i lendes se Fizikes po ai i Gjeografise,ketu edhe filloi hutia![]()

Kisha kohë që kisha dëgjuar të flitej për këtë Gur ndaj dhe e postova këtu pasi është vertet tepër interesant dhe një mister i pa shpjeguar deri më sot, guri ndodhet ne Arabin Saudite dhe cdo vit te muajit prill Guri qëndron në ajer për rreth 30 minuta.
![]()
Secili mundet të japi mendimet e tijë dhe ju lutem mos na sillni postime copy paste.
Shiko njorantet si zgerdhihen dhe mbyten ne ate injorancen e tyre.
Ai profesor gjeografie. e ju cfare jeni...palaco te internetit
Mos em citoni mo.

Po prape Hena qendron pezull e nuk ngjitete me token..
llogariti pak me mire, perfshi masen etj. etj
Apo po kundershtoni vetem per hir te kundershtimit. Osht e vertete qe ne Meke gjendet nje "gur" qe rrin pezullon. Cka osht ai?
ku i keni cv?
gjeografine mund ta kesh patur 10, por fiziken si ti dhe arsimtari i gjeografise keni qene katastrofe.Une mesa e di ai eshte meteor, apo pjese e ndare e nje meteori kur eshte perplasur ne Toke. Rrin pezull mbi toke se forca gravitacionale nuk e terhek mjaftueshem.
Te pakten keshtu e pat sqaruar nje arsimtar imi i gjeografise
.
fotoja eshte ber nga afersia qe te duket kjart se guri vertet ështe i ndar nga toka...po te behej nga nji distanc nuk do te vrehej boshlleku mes gurit dhe tokes.Se gurin qendron mbi tok si ne foto nuk e vej ne dyshim.Nese do te fokusoheshin vendet per rreth nuk do te vrehej si qendron puna e kti guri.Sa per hijen qe e u nor si shkas prap mendoi se nuk qendron si argument sepse varet pozita e Diellit.Dhe ku jane provat qe eshte e vertete, apo thjeshte 1 foto ... :S
Dhe pse pikerisht vetem 1/kjo foto e percaktuar, dhe jo me shume... Nese aty prane jetojne njerez duke pare edhe shtepiat qe e rrethojne... pse nuk ka foto te tjera ne qarkullim, nga banoret rreth e rrotull... nese eshte mrekulli. K'to jane manipulimet ne lidhje me Fene. Genjeshtra si gjithmone.
Vete foton, nese e shikon me vemendje.. e kupton qe eshte e sajuar.
a ke noj far ideje pse nuk bie hena ne toke apo pse nuk iken?Spiky, ate e kam pasur ne shkollen fillore...edhe krejt 10 si ne fizike ashtu ne gjeografi e krejt e kom pase..per bese. Gati nxenesja me e mire ne klase jom kone
Ika