• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

I kthehet e fejuara më heret në shtëpi, ai denoncon dashnoren si hajdute

Skydive

Anëtar i ri
Anëtar
Mar 22, 2012
Postime
2,240
Pikët
0
Gaylor nga Colorado Springs kishte ftuar në shtëpinë e tij një vajzë të cilën e kishte njohur në rrjetin e internetit.

Gjithçka nuk shkoi sipas planeve që kishte menduar ai, pasi e fejuara u kthye në shtëpi më herët se zakonisht. Në këtë situatë i riu pati një ide gjeniale: lajmëron policinë duke denoncuar miken e tij të re, si një hajdute që i ishte futur në shtëpi. Lajmi është bërë i ditur nga gazeta lokale e Colorado. Policia ka konfirmuar detajet e të gjithë ngjarjes, duke shtuar se momentalisht 24-vjeçari Gaylor akuzohet për komunikim të rremë ndaj autoriteteve.
Denoncon-Dashnoren-Si-Hajdute.jpg

Përgjigje e: I kthehet e fejuara më heret në shtëpi, ai denoncon dashnoren si hajdute

Skenari qënka pak a shumë si ai i Tropojës.
Vetëm se këtu nuk qënka thirur për të kryer detyrën "kabashnikolli" (kallashi).:D

Back