• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jeta e vetmuar të bën më të zgjuar

Mvaret prej personalitetit krejtesisht. Ka njerez qe jane mesuar te jene perplot te rrethuar me njerez.

Mund të themi të bën më të veçantë nga pjesa tjetër e njerëzve (e masës).

Te ben filozof, poet , romantik.

Last edited:
Fillon dhe merr expert advice nga vetja ne kte rast 😂

Përgjigje e: Jeta e vetmuar të bën më të zgjuar

e c'rendesi ka inteligjenca nese cmimi qe duhet paguar eshte vetmia?

ajo puna e grupeve sociale nuk eshte shume e qarte me sa shkruhet ne kete artikull... tjeter gje akoma me pak e qarte koeficienti i zgjuarsise...
Vetmia nuk eshte cmim qe paguhet. Vetmia eshte te jesh i-e lire.

Vetmia nuk eshte cmim qe paguhet. Vetmia eshte te jesh i-e lire.
Lumturia nuk do ishte e tille po te mos kishim mundesi ta ndanim me te tjeret. Prandaj kur eshte i lumtur/lire ka deshire ta shprehe dhe te ndihmoje te tjeret qe te ndihen mire gjithashtu :)

Lumturia nuk do ishte e tille po te mos kishim mundesi ta ndanim me te tjeret. :)
Po jo edhe detyrymisht ta ndash me te tjere.
Sic thote nje shprehje paksa qesharake per lumturine :

"Lumturia eshte si te perrmjerresh ne pantallona. Te gjithe e shohin por vetem ti mund te ndjesh ngrohtesine"

Vetmia te jep mundesin te njohesh veten , por jo per nje kohe te gjate . Cdo njeri e ka te nevojshme te kete dike prane .

Po jo edhe detyrymisht ta ndash me te tjere.
Sic thote nje shprehje paksa qesharake per lumturine :

"Lumturia eshte si te perrmjerresh ne pantallona. Te gjithe e shohin por vetem ti mund te ndjesh ngrohtesine"
Nuk me rezulton keshtu nga cfare perjetoj e shoh :)

Back