Bad_Teacher
V.I.P
- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 21,736
- Pikët
- 113
Prisni mos u cponi kot se paska dal covid African. Nuk dashka me dit se jeni vaksinu me 2 doza. Mesa lexova ketu neper forum. No rush lol
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !mos moreeee, c'me thua mor amanPrisni mos u cponi kot se paska dal covid African. Nuk dashka me dit se jeni vaksinu me 2 doza. Mesa lexova ketu neper forum. No rush lol
Mroma GRUPI.mos moreeee, c'me thua mor aman
kte covidin kinez e mbajme sepse eshte i vogel, por kte covidin e zezakeve te afrikes me thone te drejten nuk e bajme dot....![]()
Tashi jam i lodhur,por do ta vrej.
Me Pak efektive Tek grup moshat mbi 70 vjec ,te pakten une kshu lexova...Tashi jam i lodhur,por do ta vrej.
Vrejta kte...ftyren e SHKERDHYME....bankierin e Ministrise se Shendetesise te....
![]()
Jens Spahn: "Vielleicht brauchen wir alle eine dritte Impfung"
Bundesgesundheitsminister Jens Spahn hat am Samstag bei einer virtuellen Diskussion mit Bürgern in Berlin erklärt, dass eine dritte Dosis zur Impfung gegen das Coronavirus durchaus möglich sei. Spahn erklärte: "Wir wissen nicht, ob wir eine dritte Dosis nach 12 oder 24 Monaten brauchen werden."de.rt.com
Deri me sot( se nuk jam mjek)mjaftojne dy doza apo gjilpona,sipas hulumtive
Te....treten e...KEMI mrena qe TANI,sepse vaksina AstraZeneca eshte me pak efektive ne krahasim me vaksinat nga BioNTech dhe Moderna.
Ne nuk e dime nese do te kemi nevoje per nje doze te trete pas 12 apo 24 muajsh.....sipas ktij TORRES aPO (me falni juve femrat) sumQImit.
Une NUK e di atehere(por e mor me men ose me teorite e mija te <konspiracionit),perse grupet me pak te rrezikuara nga ..(laskuriqi i KURACIT) moshat 18-64 vjec,do vaksinohen me AstraZeneca,dhe ata/o grupe me te rrezikuara nga bioLESHI dhe moda e MUSCHIT.
PS....se cme thote NDJEshmeria qe Sputnik eshte me EFIKASE dhe pa IDIOTESI proruse.
FAZITI....sa i frikshem eshte ky ...specie(sipas meje).
Naten e mire.
Mjesi....sagapo.Me Pak efektive Tek grup moshat mbi 70 vjec ,te pakten une kshu lexova...
@Khaleesi mesa di une po. Israeli Ka bere marreveshje me Pfizer edhe eshte furnizuar per te pasur te dyja dozat ne nje kohe te shkurter... Dmth ne tre javet e dozes se pare u furnizuan edhe me te dyten....nr I te infektuareve megjithate nuk Ka rene dukshem edhe pse 60 e ca persona qe u infektuan mbas vaksines e Kaluan shume lehte....Kshu qe mbetet te zbulohet a eshte virusi po aq I transmetueshem si para vaksines ?!
Po kush na e jep Sputnik-un ne mo,secili shtet po nxjerr vaksinen e vet pavaresisht sa efekt kane. Kemi te bejme me interesa te tjera tash, ne tryeze po bien shume dallareDhe qe mos te lodhem MO me juve.....
Vaksina ruse COVID-19 Sputnik V tregon tolerancë të mirë dhe efektivitet të shkëlqyeshëm edhe te të moshuarit.
Sputnik V duket se është shumë efektiv në të gjitha grupmoshat. Ndërsa ende nuk ka të dhëna të besueshme për efektivitetin e vaksinës nga AstraZeneca, e cila gjithashtu bazohet në adenoviruse,të dhëna të tilla janë në Sputnik V.
Prandaj Sputnik V është një shtesë e vlefshme në arsenalin e vaksinave kundra COVID-19.
PS....pra kjo Femra,nuk i hudh poshtna ato bojse.
FAZITI....publikuar më 2 Shkurt 2021.
https://doi.org/10.1016/S0140-6736 (21) 00234-8
Futini TASH google,ne GJENI sitin e DUHUR.
Midis te tjerash do ju dali dhe QO...QETRA.
The Sputnik V COVID-19 Vaccine: Promising Interim Results Published.
Edhe KTA qe e kane shkruar,munet APET me kan....agjent rus.
MBARIMI per DANAS: specie DARE me flamur......
Shtttttttttttttttttttttttttttttt.
TSCHYSS.
nuk i duam keto vaksina....presim vaksinen e BanglaleshitPo kush na e jep Sputnik-un ne mo,secili shtet po nxjerr vaksinen e vet pavaresisht sa efekt kane. Kemi te bejme me interesa te tjera tash, ne tryeze po bien shume dallare![]()
Fin-796H eshte emri i nje varianti te sapo zbuluar tek...........Finlanda.Po kush na e jep Sputnik-un ne mo,secili shtet po nxjerr vaksinen e vet pavaresisht sa efekt kane. Kemi te bejme me interesa te tjera tash, ne tryeze po bien shume dallare![]()
E degjove ate videon, qe te taga?Fin-796H eshte emri i nje varianti te sapo zbuluar tek...........Finlanda.
Nje covjece e komenton KESHTU....Mal sehen wann die.......Mongolen-Mutation kommt?
E meno serio apo e ka me ironi...cdo gjo bo vaki.
Ky varianti ka Brazili e paskan kqyrur edhe ne....Austri.
Pres kur te vije dhe ne Gjermani apo ne shpi.
AproPO.....Es sollte mit maximaler Geschwindigkeit geimpft werden,und zwar vor allem mit dem AstraZeneca-Impfstoff. Das wäre das Beste.
Kete e ka THENE nje tjeter,dhe shkruesi ka ...LLAPUR si SHUME,pra si FAZIT per rrjeshtin e siperm ESHTE...
Çfare lloj fjalie eshte, apo ashtna....................... mendimi i nje psikopati?
Diten e mire .....baby.
FAZITI per druzhet....tungi
Thuaj qe ke frikeMbase po, por jo sot, se nuk do me zere, aq shume kam ngrene.![]()
Ca varianti do vaksinohesh, se per cdo shtet ka dale nje variant tani,..Mbase po, por jo sot, se nuk do me zere, aq shume kam ngrene.![]()
S’kam nga gjilperat.Thuaj qe ke frike![]()
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.