• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

Përgjigje e: Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

si gjthnje marr informacione nga interneti dhe me keta mjeket supergomere dal gjithnje i fituar. nga ta fillojme??? nga dentistet? nga gjinekologet? nga...lere fare se mjeket ua lene ne dore punen e tyre infermiereve dhe kur i takon te thone: pse nuk i pagove infermieret??
Kam filluar te heq penjte e plageve vet, kam filluar te beje gjilperat(antibiotiket sidomos) vete, kam filluar...eh c'nuk kam filluar..shyqyr zotit qe eshte interneti dhe tregon injorancen e mjekeve dhe dallaveret e tyre. ne shqiperi s'dine dhe kur te bejne nje flebo...
Hallall qumshi nones jo per gje po ne qe punojme spitaleve vetem marrim jete njerezish.
p.s. ah se harrova...kur te semurem une do te pyes ty ne afriken e jugut...hahahahaa
He me te lumte , me zbulove sekretin ku jetoj.
Kush ta tha qe jetoj ne Afrik un fallxhorja e lagjes e?

Hallall qumshi nones jo per gje po ne qe punojme spitaleve vetem marrim jete njerezish.

He me te lumte , me zbulove sekretin ku jetoj.
Kush ta tha qe jetoj ne Afrik un fallxhorja e lagjes e?

ah po, pardon: rruga bab dull karbunara kati i trete majtas, 20€ tek reception per vizite

kot jo kote

p.s. me je bere pulle poste dhe ne cdo gje qe shkruaj do kundershtosh...jam krenar qe kam nje "armik" te denje...

Nuk je as I pari as I fundit, mos u qaj...Duro -qesh-

Ti qeke per te portokallia xhan. Un t'jem prej teje hiki e bej nje test jam e sigurt qe ka me t'ec.

"Hallall qumshi nones jo per gje po ne qe punojme spitaleve vetem marrim jete njerezish." --> e kane treguar statistikat...

ai qe drejton portokalline une ne kohen time si hidhja as qurrat edhe pse ishte tek artet. e dyta jane te kopjuara te gjitha nga Zelig dhe s'me bejne as te qaje e jo me te me bejne serioz. e treta se ul kurre veten te shkoj aty se i marrin parate kot dhe mua me pelqen djersa e ballit.

p.s. do me pelqente te te dhuroja nje buzeqeshje, por ja qe kemi ca arsye xhan...

Se kishte me ty ORIANNA :p
Pastaj ai thjeshte shprehu opinionin e tij , sipas temes.... :p

hmm te kam kundershtuar me perpara? se per mua kjo eshte kundershtimi i pare…dhe flm per korrigjimin, god forbid i add an extra "e"

jo kjo eshte kundershtimi i pare
por
Ky eshte kundershtimi i pare

p.s. kur te korrigjojne, persa i perket gjuhes, merre si kompliment e jo si hakmarrje

per cfare po flet zana, ai mua me citoj qe tha "me je bere si pulle e kuqe" lol? unless i am missing something

photoshop nese do i vija kaq shume rendesi gramatikes, sdo shkruaja fare ne forum, prandaj mos u mundo shume me mua, se po harxhon kohen kot

Se kishte me ty ORIANNA :p
Pastaj ai thjeshte shprehu opinionin e tij , sipas temes.... :p

ne prezantimin e vetes nuk kam nevoje per avokat tjeter vec vetes...megjithate une i pershtatem temes dhe jap mendimin tim...

p.s. mos kjo oriana me dy n eshte mjeke??? dhe une se dinjam, dhe asaj i mbeti qejfi???

"Hallall qumshi nones jo per gje po ne qe punojme spitaleve vetem marrim jete njerezish." --> e kane treguar statistikat...

ai qe drejton portokalline une ne kohen time si hidhja as qurrat edhe pse ishte tek artet. e dyta jane te kopjuara te gjitha nga Zelig dhe s'me bejne as te qaje e jo me te me bejne serioz. e treta se ul kurre veten te shkoj aty se i marrin parate kot dhe mua me pelqen djersa e ballit.

p.s. do me pelqente te te dhuroja nje buzeqeshje, por ja qe kemi ca arsye xhan...

Aha e hudhke shum larg ti.

Ok pra mos qesh se as un spo qesh , me thuaj ça professioni ushtron?

Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

Moderator në ndo nji forum shqiptar!!!

photoshop nese do i vija kaq shume rendesi gramatikes, sdo shkruaja fare ne forum, prandaj mos u mundo shume me mua, se po harxhon kohen kot

nese je mjeke atehere te jap te drejte...recetat tuaja s'i lexon dot njeri...nese ke profesion tjeter atehere me fal.

ne prezantimin e vetes nuk kam nevoje per avokat tjeter vec vetes...megjithate une i pershtatem temes dhe jap mendimin tim...

p.s. mos kjo oriana me dy n eshte mjeke??? dhe une se dinjam, dhe asaj i mbeti qejfi???

Tema s'ka lidhje te drejtperdrejta me anetaret, Kshu them une - Avokatja e Popullit- :p

nese je mjeke atehere te jap te drejte...recetat tuaja s'i lexon dot njeri...nese ke profesion tjeter atehere me fal.

jam ende ne shkolle, por fakti qe disa njerez mendojn keshtu eshte shume per tu ardhur keq :) ne bejm gjitheate shkolle dhe praktike qe te kurojm njerzit apo ti ndihmojm me semundjet e tyre, ama mjeket sjan nje Zot, nese nje pacient vdes, nuk do te thot qe eshte faji i mjekut…ato statistikat qe shikon nuk tregon arsyen pse mjeket jan fajtor…nje femije mund te vij tek une me nje temperature qe eshte vec 102F dhe ne ekzaminim dhe historia qe jep prindri per femijen nuk tregon hic qe ka nje semundje te keqe si "bacteremia/sepsis" por pas disa orresh femija vdes ne vend…mjeku hidhet fajtor sepse avokatet duan ta hedhin ne faj per vdekjen e femijes…ama smund te bej cdo lab, x-ray, spinal tap etje ne cdo femije qe vin me nje temperature…pra fakti qe disa pacient vdesin nuk eshte se doktori shkaktoj vdekjen e tyre, por mbase ngaqe nuk e priti apo nuk gjeti dote arsyen…jemi individe te ndryshem, disa nuk tregojn simptoma dhe disa i tregojn simptomat qe ne mesojm neper libra…mos prit te jetosh nga doktori, gjithecka eshte ne duart e Zotit :)

jam ende ne shkolle, por fakti qe disa njerez mendojn keshtu eshte shume per tu ardhur keq :) ne bejm gjitheate shkolle dhe praktike qe te kurojm njerzit apo ti ndihmojm me semundjet e tyre, ama mjeket sjan nje Zot, nese nje pacient vdes, nuk do te thot qe eshte faji i mjekut…ato statistikat qe shikon nuk tregon arsyen pse mjeket jan fajtor…nje femije mund te vij tek une me nje temperature qe eshte vec 102F dhe ne ekzaminim dhe historia qe jep prindri per femijen nuk tregon hic qe ka nje semundje te keqe si "bacteremia/sepsis" por pas disa orresh femija vdes ne vend…mjeku hidhet fajtor sepse avokatet duan ta hedhin ne faj per vdekjen e femijes…ama smund te bej cdo lab, x-ray, spinal tap etje ne cdo femije qe vin me nje temperature…pra fakti qe disa pacient vdesin nuk eshte se doktori shkaktoj vdekjen e tyre, por mbase ngaqe nuk e priti apo nuk gjeti dote arsyen…jemi individe te ndryshem, disa nuk tregojn simptoma dhe disa i tregojn simptomat qe ne mesojm neper libra…mos prit te jetosh nga doktori, gjithecka eshte ne duart e Zotit :)

je lodhur KOT qe ke shkruar te gjithe kete "liber", por une e kam fjalen per mjekesine SHQIPTARE, kurse per ate te huajen u heq kapelen...nuk dua te zgjatem me shume se kam qene ne Itali dhe e di shume mire ndryshimin. ajo qe shkruajta une do te deshiroja te ishte nje "shpulle" per paaftesine totale te mjekeve tane qe i gjen ne bar duke pire vetem kafe dhe nuk studiojne. do te deshiroja te ballafaqoheshe me ta dhe atehere do te deshiroja me gjithe mend nje gjykim tendin. por eksperienca ketu ka treguar te kunderten, nese je ne gjendje te me bindesh atehere jam shume dakort edhe pse e di qe fatkeqesisht eshte e kunderta...

Back