4x4
Anëtar i ri
- Anëtar
- Feb 14, 2009
- Postime
- 662
- Pikët
- 0
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !po ce flet ti budallai mson i mencmi rri e pret![]()
Sinqerisht, nuk mund ta shikoja dote veten pa shkolle. Gjithmon e kam pare veten ne studim, edhe tani qe kam mbaruar po merrem per arritjet profesionale dhe zhvillimin pasuniversitar. Gjithcka eshte me deshirat dhe vullnetin vetiak, nuk eshte se me ben me te mire mua se sa ty. Ti apo dikush tjeter jeni te prirur me shume per dicka tjeter, qe une personalisht nuk mund ta realizoje. Prandaj eshte ngritur bota ne keto themele, kush jep ne ate qe ndjen dhe jo atje ku s'ia ndjen.
Belle_vie kujt i referohesh me ate shkrim lol![]()
Nese Alien qe hapi Temen e hapi me kunj..demek ishte i zgjut dhe na mesoi ne budallejt ta GZ :d lol
Me pelqen kur flet me sarkazma. Ke nevoje per transkriptim![]()
Pjes e temperamentit tim..jo saher![]()
mdrr je cherches pas je'mprend pas la tete :d