• Përshëndetje Vizitor!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

    Regjistrohu !

Psikotest

Kryeplaku

Kryeplak
Anëtar
Feb 1, 2011
Postime
1,761
Pikët
0
Vendndodhja
Albania


Psikotest

TEST PËR NJOHURITË TUAJA ( Tek postimi Nr2 do te mund te gjeni pergjigjet e sakta si dhe mund te vleresoni veten, Vlerësimin mund ta bëni me poena, prej 0 - 5 )1. Kur jeni në bibliotekë, kërkoni libra...

a) që shpjegojnë se si arrihet suksesi, në jetë

b) ato që ua preferojnë të tjerët

c) interesante dhe jo të rëndomta

2. Shakanë e pranoni si:

a) argëtuese dhe zbavitëse

b) tallëse

c) si diç fare të zakonshme

3. Kur dikush qesh në llogarinë tuaj, ju:

a) zemëroheni tepër

b) ia ktheni me të njejtën masë

c) qetas ia bëni me dije se nuk është i nivelit tuaj

d) tregoheni indiferent

4. Çka preferoni në shoqërinë tuaj:

a) besnikërinë

b) Intelektin

c) dinakërinë

d) bukurinë

e) sinqeritetin, kur e dini se edhe të tjerët janë të tillë!

5. Gjatë një bisede shoqërore flitet për kibernetikën, ju:

a) vazhdoni me kureshtje të dëgjoni

b) reagoni, ç’është ajo?!. dhe inkuadroheni në bisedë

c) shtireni, sikur e dini se për çka bëhet fjalë, dhe lejoni që biseda të vazhdon më tej

d) nuk ju intereson, ngase është diç e re për ju

e) nuk ndërmerrni asgjë, ngase e dini përçka bëhet fjalë (Për ..........................................)

6. Teologjia, është shkenca mbi:

a) Gjithësinë

b) Planktonet Oqeanike

c) Kiminë Organike

d) Studimin e fesë (konfesionit)

e) Yjet dhe galaksinë

7. Dashurinë e parashikoni si të:

a) nevojshme

b) përditshme

c) përjetshme

8. Dashuria të bën të:

a) lumtur dhe krenar-e

b) temperament-e dhe pakëz xheloz-e

c) krenar-e dhe të luhatshme-ëm

d) optimist-e

e) pesimist-e dhe nazeplot

f) forcon imunitetin, por edhe urrejtjen!

9. Me të dashurën- in preferoni:

a) erotikën dhe miklimin

b) elegancën

c) indiferencën

d) të kaluarën

e) ardhmërinë

f) shëtitjen buzë liqenit

10. Pushimin veror do dëshironit ta kaloni në:

a) Hotel luksoz

b) Vilë të huazuar

c) Floridë

d) Hong Kong

e) Ujdhesat e Kanarineve

11. Pasuria materiale është:

a) e nevojshme, për një jetë të lumtur

b) rezultat i punës sime

c) s’është mbi të gjitha, por jetën e bën më të këndshme dhe më të lumtur

12. Puna:

a) të relakson

b) të bën të pavarur dhe të lumtur në jetë

c) të lodhë

13. Bashkëshortësia është:

a) ajo, që unë e ëndërroi

b) institucion kompleks, që ndërtohet me dashuri, mirëkuptim dhe respekt të qiftit, ndaj njëri tjetrit

c) sinonim, për të martuarit

14. Jeta seksuale në bashkëshortësi:

a) është sadizëm

b) nëse është e bujshme, forcon besnikërinë, por jo edhe ndaj flirtit

c) është komponent i rëndësishëm për dashurinë, ruajtjen, forcimin dhe kompletimin e saj

d) kënaq, njerëzit me prirje (epshe) nimfomane

15. Sëmundjet venerike, përhapen kryesisht- përmes:

a) Shiringave jo sterile

b) Mushkonjave

c) aktit seksual

16. SIDA (AIDS) është sëmundje e pashërueshme (vrasëse), nëse:

a) personi, infektohet me virusin e sidës (HIV- virusin)

b) bartet me qëllim prej mashkullit, ke femra, dhe anasjelltas (dënohet sipas ligjit)

c) bartet nga femra- mashkulli nëse nuk përdorin prezervativët

d) bartet përmes shiringave jo të sterilizuara

e) nuk bartet përmes këtyre që u cekën më lart!

f) bartet përmes transfuzionit të gjakut (plazmës) së infektuar me HIV-virus

17. Narkomania është:

a) varësia ndaj, narkotikëve (drogës)

b) dëshirë, ireale

c) ndjenja e vetëkënaqësisë, pas përdorimit të Ekstasy

d) pasojë e aplikimit të gabuar, të Tam-Tamit Afrikan
 

Kryeplaku

Kryeplak
Anëtar
Feb 1, 2011
Postime
1,761
Pikët
0
Vendndodhja
Albania
Përgjigje e: Psikotest

1. Kur jeni në bibliotekë, kërkoni libra...

a) që shpjegojnë se si arrihet suksesi, në jetë / 5

b) ato që ua preferojnë të tjerët / 2

c) interesante dhe jo të rëndomta / 3

2. Shakanë e pranoni si:

a) argëtuese dhe zbavitëse / 5 ,

b) tallëse / 1 ,

c) si diç fare të zakonshme / 2

3. Kur dikush qesh në llogarinë tuaj, ju:

a) zemëroheni tepër / 0

b) ia ktheni me të njejtën masë / 1 ,

c) qetas ia bëni me dije se nuk është i nivelit tuaj / 5 ,

d) tregoheni indiferent / 0

4. Çka preferoni në shoqërinë tuaj:

a) besnikërinë / 3,

b) Intelektin / 4 ,

c) dinakërinë / 1 ,

d) bukurinë / 3

e) sinqeritetin, kur e dini se edhe të tjerët janë të tillë! / 5

5. Gjatë një bisede shoqërore flitet për kibernetikën, ju:

a) vazhdoni me kureshtje të dëgjoni / 2

b) reagoni, ç’është ajo?!. dhe inkuadroheni në bisedë / 3

c) shtireni, sikur e dini se për çka bëhet fjalë, dhe lejoni që biseda të vazhdon më tej / 0

d) nuk ju intereson, ngase është diç e re për ju / 1

e) nuk ndërmerrni asgjë, ngase e dini përçka bëhet fjalë (Për ..........................................) / 4

6. Teologjia, është shkenca mbi:

a) Gjithësinë / 0 ,

b) Planktonet Oqeanike / 0 ,

c) Kiminë Organike / 0 ,

d) Studimin e fesë (konfesionit) / 5 ,

e) Yjet dhe galaksinë / 0

7. Dashurinë e parashikoni si të:

a) nevojshme / 3

b) përditshme / 2

c) përjetshme / 4

8. Dashuria të bën të:

a) lumtur dhe krenar-e / 3

b) temperament-e dhe pakëz xheloz-e / 1

c) krenar-e dhe të luhatshme-ëm / 1

d) optimist-e / 2

e) pesimist-e dhe nazeplot / 0 ,

f) forcon imunitetin, por edhe urrejtjen! / 2

9. Me të dashurën- in preferoni:

a) erotikën dhe miklimin / 4

b) elegancën / 3

c) indiferencën / 0

d) të kaluarën / 0

e) ardhmërinë / 4

f) shëtitjen buzë liqenit / 2

10. Pushimin veror do dëshironit ta kaloni në:

a) Hotel luksoz / 2

b) Vilë të huazuar / 2

c) Floridë / 3

d) Hong Kong / 2

e) Ujdhesat e Kanarineve / 3

11. Pasuria materiale është:

a) e nevojshme, për një jetë të lumtur / 3

b) rezultat i punës sime / 2

c) s’është mbi të gjitha, por jetën e bën më të këndshme dhe më të lumtur / 4

12. Puna:

a) të relakson / 2

b) të bën të pavarur dhe të lumtur në jetë / 5

c) të lodhë / 2

13. Bashkëshortësia është:

a) ajo, që unë e ëndërroi / 1

b) institucion kompleks, që ndërtohet me dashuri, mirëkuptim dhe respekt të qiftit, ndaj njëri tjetrit /

c) sinonim, për të martuarit / 0

14. Jeta seksuale në bashkëshortësi:

a) është sadizëm / 0

b) nëse është e bujshme, forcon besnikërinë, por jo edhe ndaj flirtit / 0

c) është komponent i rëndësishëm për dashurinë, ruajtjen, forcimin dhe kompletimin e saj / 5

d) kënaq, njerëzit me prirje (epshe) nimfomane / 1

15. Sëmundjet venerike, përhapen kryesisht- përmes:

a) Shiringave jo sterile / 0

b) Mushkonjave / 0

c) aktit seksual / 5

16. SIDA (AIDS) është sëmundje e pashërueshme (vrasëse), nëse:

a) personi, infektohet me virusin e sidës (HIV- virusin) / 5

b) bartet me qëllim prej mashkullit, ke femra, dhe anasjelltas (dënohet sipas ligjit) / 5

c) bartet nga femra- mashkulli nëse nuk përdorin prezervativët / 5

d) bartet përmes shiringave jo të sterilizuara / 5

e) nuk bartet përmes këtyre që u cekën më lart! / 0

f) bartet përmes transfuzionit të gjakut (plazmës) së infektuar me HIV-virus / 5

17. Narkomania është:

a) varësia ndaj, narkotikëve (drogës) / 5 ,

b) dëshirë, ireale / 1

c) ndjenja e vetëkënaqësisë, pas përdorimit të Ekstasy / 2

d) pasojë e aplikimit të gabuar, të Tam-Tamit Afrikan / 0

--------------------------------------------------------------------------------


Rezultati:

Deri në 11 poena - njohuri të pamjaftueshme
Deri në 21 poena - njohurit duhet thelluar, lexoni më tepër
Deri në 35 poena - njohuri solide
Mbi 50 poena - Ju lumtë, ju keni njohuri të gjithanshme


P.S. Për të gjithë: Nëse Pyetjet Nr. 15, 16 , 17 nuk jeni të sigurt se si të përgjigjeni, gjithsesi kërkoni literaturë adekuate, në mënyrë që të jeni të informuar për jetën seksuale, dhe pasojat nëse nuk mbrohemi me kohë nga sëmundjet, që mund të barten përmes aktit seksual!!!
 

Persona

:)
Anëtar
Jan 31, 2012
Postime
18,420
Pikët
113
Përgjigje e: Psikotest

[/QUOTE]1. Kur jeni në bibliotekë, kërkoni libra...

a) që shpjegojnë se si arrihet suksesi, në jetë

b) ato që ua preferojnë të tjerët

c) interesante dhe jo të rëndomta

2. Shakanë e pranoni si:

a) argëtuese dhe zbavitëse

b) tallëse

c) si diç fare të zakonshme

3. Kur dikush qesh në llogarinë tuaj, ju:

a) zemëroheni tepër

b) ia ktheni me të njejtën masë

c) qetas ia bëni me dije se nuk është i nivelit tuaj

d) tregoheni indiferent

4. Çka preferoni në shoqërinë tuaj:

a) besnikërinë

b) Intelektin

c) dinakërinë

d) bukurinë

e) sinqeritetin, kur e dini se edhe të tjerët janë të tillë!

5. Gjatë një bisede shoqërore flitet për kibernetikën, ju:

a) vazhdoni me kureshtje të dëgjoni

b) reagoni, ç’është ajo?!. dhe inkuadroheni në bisedë

c) shtireni, sikur e dini se për çka bëhet fjalë, dhe lejoni që biseda të vazhdon më tej

d) nuk ju intereson, ngase është diç e re për ju

e) nuk ndërmerrni asgjë, ngase e dini përçka bëhet fjalë (Për ..........................................)

6. Teologjia, është shkenca mbi:

a) Gjithësinë

b) Planktonet Oqeanike

c) Kiminë Organike

d) Studimin e fesë (konfesionit)

e) Yjet dhe galaksinë

7. Dashurinë e parashikoni si të:

a) nevojshme

b) përditshme

c) përjetshme

8. Dashuria të bën të:

a) lumtur dhe krenar-e

b) temperament-e dhe pakëz xheloz-e

c) krenar-e dhe të luhatshme-ëm

d) optimist-e

e) pesimist-e dhe nazeplot

f) forcon imunitetin, por edhe urrejtjen!

9. Me të dashurën- in preferoni:

a) erotikën dhe miklimin

b) elegancën

c) indiferencën

d) të kaluarën

e) ardhmërinë

f) shëtitjen buzë liqenit

10. Pushimin veror do dëshironit ta kaloni në:

a) Hotel luksoz

b) Vilë të huazuar

c) Floridë

d) Hong Kong

e) Ujdhesat e Kanarineve

11. Pasuria materiale është:

a) e nevojshme, për një jetë të lumtur

b) rezultat i punës sime

c) s’është mbi të gjitha, por jetën e bën më të këndshme dhe më të lumtur

12. Puna:

a) të relakson

b) të bën të pavarur dhe të lumtur në jetë

c) të lodhë

13. Bashkëshortësia është:

a) ajo, që unë e ëndërroi

b) institucion kompleks, që ndërtohet me dashuri, mirëkuptim dhe respekt të qiftit, ndaj njëri tjetrit

c) sinonim, për të martuarit

14. Jeta seksuale në bashkëshortësi:

a) është sadizëm

b) nëse është e bujshme, forcon besnikërinë, por jo edhe ndaj flirtit

c) është komponent i rëndësishëm për dashurinë, ruajtjen, forcimin dhe kompletimin e saj

d) kënaq, njerëzit me prirje (epshe) nimfomane

15. Sëmundjet venerike, përhapen kryesisht- përmes:

a) Shiringave jo sterile

b) Mushkonjave

c) aktit seksual

16. SIDA (AIDS) është sëmundje e pashërueshme (vrasëse), nëse:

a) personi, infektohet me virusin e sidës (HIV- virusin)

b) bartet me qëllim prej mashkullit, ke femra, dhe anasjelltas (dënohet sipas ligjit)

c) bartet nga femra- mashkulli nëse nuk përdorin prezervativët

d) bartet përmes shiringave jo të sterilizuara

e) nuk bartet përmes këtyre që u cekën më lart!

f) bartet përmes transfuzionit të gjakut (plazmës) së infektuar me HIV-virus

17. Narkomania është:

a) varësia ndaj, narkotikëve (drogës)

b) dëshirë, ireale

c) ndjenja e vetëkënaqësisë, pas përdorimit të Ekstasy

d) pasojë e aplikimit të gabuar, të Tam-Tamit Afrikan[/QUOTE]

1.c
2.c
3.d
4.e
5.b
6.d
7.a
8.a (vetem te lumtur, jo krenare)
9.f
10.e
11.b
12.c
13.c
14.c
15.c
16.a
17.a

tot. 53

kujtova se ca ishte :)
 

Jetmira

V.I.P
Anëtar
Apr 19, 2014
Postime
3,678
Pikët
113
Mbi 50 poena - Ju lumtë, ju keni njohuri të gjithanshme
Lol 53:p:D:p.
 

Elushe

~*~loved~*~
Anëtar
Aug 20, 2012
Postime
7,515
Pikët
113
Rezultati: 0

Kategoria:

Deri në 11 poena - njohuri të pamjaftueshme
 

Prudence

V.I.P
Anëtar
Jul 25, 2012
Postime
15,442
Pikët
113
Me kujtove gjimnazin. Ath plasen keto testet dhe i shihnim sikur do na varej fati prej tyre. :)
Ohooo cfare koherash. Sa me mungojne. Qysh u rrita kshu xhanem?!
 
Top