• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ca kundra Trump o Bad, ia ne mes te Yosemite te ndertojme nje resort per turizem...
Ca flet aman

Une them se Rama po e nenvlereson kete rini, ska asnje brez te vjeter aty,gjithe rinia qe jane lodhur nga brezat e vjeter.
Le te beje ironi ai sa te doje, por harron fuqine e internetit dhe te rinjve. Revolucionet skane filluar me breza qe ishin te thinjur...

Une them se Rama po e nenvlereson kete rini, ska asnje brez te vjeter aty,gjithe rinia qe jane lodhur nga brezat e vjeter.
Le te beje ironi ai sa te doje, por harron fuqine e internetit dhe te rinjve. Revolucionet skane filluar me breza qe ishin te thinjur...
E ka ndare mendjen, e ka mo kollaj ta terheqin zvarr

Eshte mesuar me brezat me te rritur qe jane partiak dhe i ndjekin ne menyre te verbert. Ndryshimi vetem nga rinia do vije sado i shajme.

Kush thote se u bekan parametrat per eu me resorte..kur para nje jave u fiken dritat ne lezhe,kur skane uje, kur pleqte marrin me pak se $100 eshte turp i madh.
Ka resorte dhe ne Mexike mo, yhyyy sa te duash por si jane populli thua ti..ia ashtu te mjere jane
Evropa reagoi,i tha ramës anullo projektin.

Atje është bërë muti mullar se kanë tjetërsuar edhe pronat.
Te gjitha pikat turistike jan zaptuar
Andej nga jugu ja kan gjet menyren tamam
Jan disa vende qe i kan rrethuar dhe kan ndertu nje kasolle me blloqe betoni dhe kan fut nja 20
Dele qe gjasme e kan te trashguar..

Po,i tha edhe të anullojë ligjin për zonat strategjike
I ka marre cike koka ere, tha Shqiperia seshte e shqiptarve eshte e Europes...ta perdhose keshtu atdheun vetem qe te kete emrin qe hyri ne eu..skandal fare
Nejse, ca mendon per ate Blendi Salaj, thane qe bashke me Marinin ( njeri o tjetri) flitej mos merrnin persiper Shqiperine

I ka marre cike koka ere, tha Shqiperia seshte e shqiptarve eshte e Europes...ta perdhose keshtu atdheun vetem qe te kete emrin qe hyri ne eu..skandal fare
Nejse, ca mendon per ate Blendi Salaj, thane qe bashke me Marinin ( njeri o tjetri) flitej mos merrnin persiper Shqiperine
Nuk ka emra dhe nuk mund të bazohesh vetëm te një emër..duhen shumë emra dhe asnjë emër.

Blendi salaj, really?? 🤦‍♀️

A pati ndonje zionist forumi sot te denonte vendosjen e flamurit izraelit ne Tirane? nuk ma mere mendja. Jo vetem qe nuk e denuan, por zemra mal ju eshte bere nga gezimi, saqe nuk dinin cfar llomotisnin sot ne forum.
Ju njof o zionista qe izraelin e keni te parin, por jo ne shqiperi. Ne shqiperi nuk do shkoj si ne gaza..

Last edited:
Nuk bën asnjëri dhe as tjetri për të drejtuar Shqipërinë. Unë e kam një emër i cili ka erudicionin e duhur prej shtetari por gjithashtu është dhe idealist. Fatos Lubonja. I duhet një parti mbështetëse që ndoshta del nga protesta.
Me këtë që thashë te dhashë dhe një gjysëm informacioni 😊

Back