• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Shet floket e saj, blen nje shtepi per familjen

KAY

Anëtar i ri
Anëtar
May 25, 2011
Postime
68
Pikët
0
Vendndodhja
:P
floket.jpg

U bë e famshme për flokët e saj shumë të gjatë, por shumë shpejt ju desh të hiqte dorë prej tyre. Brazilianja, Natasha Moraes de Andrade ka shitur flokët e saj të gjatë për të blerë një shtëpi për familjen e saj. Flokë, që nuk i kishte prerë që në lindje, kishin arritur gjatësinë një metër e gjashtëdhjetë centimetra
Natasha arriti të shiste flokët e saj për 1.200, ndërsa ka mundur të marrë donacione edhe 2.500 euro të tjera. Me këto para ajo u ka mundësuar një jetë më të mirë familjarëve të saj.
Para se të merrte vendimin e vështirë, adoleshentes ju desh së paku një orë për të larë flokët, dhe katër orë për t’i krehur. Tani që flokët e saj janë vetëm 40 cm, ka treguar se ndjehet e lumtur për gjestin altruist.

Përgjigje e: Shet floket e saj, blen nje shtepi per familjen

Nejse flokt e gjata etj etj ... Po se kuptoj me ato pak te holla cfar shpije ka ble ?! :O

PO ndoshta me te mire se ajo qe kane pas..:)..

Kjo besoj se flen pa batanije ne dimer.

hmm...po mendoj te shes edhe une floket e muratit per te bere nje shtese kati...

ahaahahhahahahahhahahhaha sa kam qeshur :)
Menyra me e mire per te fjetur gjume tani :d

Pervec shakase, i paska sakrifikuar per nje arsye te forte ! -profesor-

......ka treguar se ndjehet e lumtur për gjestin altruist.
altruist ???!!!!

Kulmi i Altruizmit meqense ka blere shtepi per familjen, pjese e se ciles eshte dhe vete.

Hajde koment hajde...

haha edhe ne veme epaguajme te na i presim leshkat,,nuk i pres me qimet do i le te me riten

Helene rrite rrite beje pyll :p

Ate po mendoj :p Ka ardh koha qe ja sheh hajerin e sheh kjo shoqja ka ble shpi haha

Back