• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Shqipja, gjuha që lindi gjuhët indo-evropiane

Përgjigje e: Shqipja, gjuha që lindi gjuhët indo-evropiane

Sidoqofte, prape pergjigja qe me dhe mbeshtet fjalet e mia qe i thashe me pare...

Nuk ju njoh, me njihni, por edhe sikur t'ju njihja... (tani nuk ka dhe as nuk njihet hierarkia, nuk njeh biri te atin, jo me... Cabejn)

Pershendetje!

shihe videon qe te solla. lol

pershendetje.

Nuk e shoh se nuk marr vesh gje, (s'jam i kesaj fushe)...

Prandaj ftoj ata qe s'jane te kesaj fushe te mos merren kot, se nuk kane buke (duk) dhe ngaterrojne dynjane jo per gje...

Sidoqofte mendja e boteve nuk mbushet brenda nates, as dites, as muajit, vitit, 10 vjecarit, 100 vjecarit, nuk mbushet kurre...

(Keep the good mish-mash-in!`bam`)

Nuk e shoh se nuk marr vesh gje, (s'jam i kesaj fushe)...

Prandaj ftoj ata qe s'jane te kesaj fushe te mos merren kot, se nuk kane buke (duk) dhe ngaterrojne dynjane jo per gje...

Sidoqofte mendja e boteve nuk mbushet brenda nates, as dites, as muajit, vitit, 10 vjecarit, 100 vjecarit, nuk mbushet kurre...

(Keep the good mish-mash-in!`bam`)
mos te lodheni koti, kjo gjenerata e re është e vetëknaqun me dijen e: ...tre rreshtave te Heziodit...dy tri vargjeve te Homerit...tri kater mashtrimeve nga Vikipedija... dhe me këte te quajtur =pasuri= mbyllet horizonti i tyre...!..

Back