The joker
"Overthinking"....
- Anëtar
- Jan 22, 2021
- Postime
- 10,927
- Pikët
- 113
cfare personifikon ajo foto se nuk e shquaj dot ??![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !cfare personifikon ajo foto se nuk e shquaj dot ??![]()
E di ,sa mire ,un mezi i kam hequr kgGoca tezes sime lindi binjake, bente vrap deri ne muaj te 9 me mua nga liqeni
Tani i jane rritur i ka 7 vjec por eshte super bishe ne trup e palestruar
Tallesh ti ajo per nje muaj shkoi ne peshen e sajE di ,sa mire ,un mezi i kam hequr kg![]()
O sfusja gje ne goj vec nje 1vez ne dit asgje tjeter, por merrja sh kg ne 2 shtatzanitTallesh ti ajo per nje muaj shkoi ne peshen e saj
Duhet cik kujdes me ushqimin ne fakt
Cik fare duhet se ushqimi 70% eshte hiç asgjeTallesh ti ajo per nje muaj shkoi ne peshen e saj
Duhet cik kujdes me ushqimin ne fakt
E kam fjalen no sugar no carbsCik fare duhet se ushqimi 70% eshte hiç asgje![]()
Kena mare rrugen e m...t o xha tani se kam te gjate vlptu ptu ptu...
largoqofte...![]()
leri keto...Kena mare rrugen e m...t o xha tani se kam te gjate vl
2 metra katror vend do marim ne fund si te dobet si te shendoshE kam fjalen no sugar no carbs
Ka ardh kohe e keqeleri keto...
cfare jane pune te Zotit , vetem ai e di.
dakort, kjo nuk diskutohet.2 metra katror vend do marim ne fund si te dobet si te shendosh![]()
ehhh si eshte ajo shprehja popullore ;Ka ardh kohe e keqe
Yhyyy as e mendoj fare ket une2 metra katror vend do marim ne fund si te dobet si te shendosh![]()
Ee lem me mireehhh si eshte ajo shprehja popullore ;
te te tregoj hallet e mia , harron hallet e tua...
po lere me mire..
Rreth botes besojNe cruise, une me macen time.
Si ta kete shkruar ai lart.Rreth botes besoj![]()