Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si e imagjinoni veten pas 20-30 vitesh ?

Përgjigje e: Si e imagjinoni veten pas 20-30 vitesh ?

25-30 vjet me te madh :p

Duke lozur me niperit e mbesat e mia`bam`

Po qe se bej ndonje transplant melcie e mendoj vehten pas 60 vjeteve si ky ketu
Gezuar

Gati ne pencion ,gjyshe aktive :D shendeti mire , çunat me shendet , gjendje te mire pune dhe te lumtur ne familjen e tyre.:d

Gjyshe qe kujdeset per niperit e mbesat qe nuk rri si tuç ne shpi :D qe ben
shume gjera me to .

shume gjera?..si pershembull?

aaa po, me nipcet dhe me mbesat...jo se une me aktive kam parasysh refuzimin e daljes ne pension

shume gjera?..si pershembull?

psh ne pushimet shkollore , vizite kopesht zoologjik , akuarium, shetitje , piknik ...etj ka plot per te bere me te vegjlit :d

aaa po, me nipcet dhe me mbesat...jo se une me aktive kam parasysh refuzimin e daljes ne pension

Them kur do vije ajo dite !!!!!!!! :D
dmth jo plakja por te jem rehat pa u zgju ne mjes kastile, pa stres....etj :D

po fillove ta imagjinosh veten si do jesh kur te plakesh, je plakur qe ne momentin kur fillove te mendosh per pleqerine. ndaj une per vete s'e imagjinoj hic veten te plakur

ky eshte mendimi yt...imagjinaten nuk mund ta kufizosh...nuk je aspak pesimist nese e mendon veten si do jesh kur te plakesh,perkundrazi

perkundrazi, qe do te thote? :) c'ndjesi te mire te sjell?

dakord. nuk thashe asgje kunder kesaj qe ke shkruar ti me lart. por ne lidhje me imagjinaten, pse te fillosh te imagjinosh per pleqerine qe tani? dmth c'ndjesi te jep? duket si nje lloj parapergatitjeje me shume, por qe ne momentin kur fillon e mendon per te humbet bukuria e se tashmes... nejse, me pelqen me shume ta imagjinoj veten femije sesa plake :)

kjo nuk kerkon shume pune se ke foto,filmime keshtu qe kjo eshte me teper ceshtje kujtese se imagjinate...plake nuk e di se si do jesh dhe fillon te projektosh qe tani nje personazh..eshte pak a shume nje lloj investimi qe ti ben per te ardhmen

ti kerkon keshtu te perziesh llogjiken me imagjinaten... ama imagjinata eshte me e bukur pa nderhyrje te llogjikes, madje as qe ka nevoje fare per te.

imagjinata jo por llogjika ka nevoje per imagjinaten...po te ishte llogjika e padobishme nuk do e konsumonim imagjinaten por ja qe na duhet edhe llogjika

u hutova. por llogjika do ishte me mire te perdorej vetem atehere kur duhet. duhet, eshte e domosdoshme qe ti ta mendosh veten tende pas 20-30 vitesh?

Back