Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si e imagjinoni veten pas 20-30 vitesh ?

Përgjigje e: Si e imagjinoni veten pas 20-30 vitesh ?

:) tani po behesh ti pesimist ama...

tani po qe u be corbe fare :) e ka fajin llogjika ketu, nga kurthet e saj duhet patur kujdes jo nga ato te kohes...

ketu s'jam dakord me ty...por do ishte me mire ta kuptoje vete sesa te ta thoja une...une kam zgjedhur te bej dashuri :)

kjo nuk ben pjese te zgjedhjet e pallogjikshme...madje eshte nder te paktat pika ku llogjika me imagjinaten shkojne dakord

hic s'po te kuptoj...

Akoma me Mistrece se ç'jam.

Ta besoj këtë që thua.:D

Difektet e rinise duken akoma me shume ne pleqeri. :D

upupu..s'dua ta mendoj..

Ne pension te parakohshem :D

Pas 20 vjetesh e imagjinoj veten ne nje shtepi private, ne maje te nje kodre buze detit ne Durresin tim te dashur. Ne mengjes do te pija kafen duke pare peizazhin e mrekullueshem, pastaj duke bere not ne pishinen time te vogel 50 metershe. Ne dreke do te beja dicka per te ngrene me gjerat e baces sime dhe pasdite duke lexuar librat qe nuk kam lexuar dot gjate rinise... (uff sa shume qe jane..)
Sa per darken: nje restorant me shoqerine ose me ndonje call girl qe pranon te vije pastaj ne shtepine time te varfer.. :p

Dynjalleku si niset bitiset bir.

Gatuaje mire m'thot mami.`dance`

SHTU
SHTU

cifti-i-moshuar.jpg

Back