Profesor Gi, nje kritike e lehte e ardhur nga nje nxenese e vjeter ne moshe... 
Titulli, fjalia, paragrafi fillohet me kryefjalen dhe me vone kllapat.
Kllapat jane nenkuptim, ose shtojce, ose force e asaj qe eshte thene me pare.
(Si shpjegohen disa vese të këqija nga aspekti fetar/mysliman) Mendjemadhësia
shumë të faleminderit fjalëxhevahirja e forumit.
Vërejtje me vend.
Tash po e shpjegoj pse e kam bërë këtë gabim.
Për shkaqe të forumistëve. Që në fillim t'i orientoj në drejtimin e duhur, sepse ( sidomos në një kohe¨të shkuar -
po e sheh si e përdora kllapën për ta bërë sqarimin ) kishte që kapeshin për teme, edhe pse tema ishte argëtuese. Ndaj besoj e ke parë në shumë tema të miat e filloj: (Argëtuese )*** pastaj vazhdoj me titullin e temës.
Në këtë rast titulli kryesor është:
Si shpjegohen disa vese të këqija nga aspekti fetar/mysliman,
ndërkaq, si nëntitull: Mendjamdhësia.
E kam pasur ndërmend të fus edhe ca vese të tjera, si: spiunllëku, munafikllëku, komplotizmi, smira, janetllëku, paragjykimi, përgojimi, shpifja ... por hoqa dorë nga kjo se ka njerëz kompleksivë që mund të thonë: po më gjuana mua; po ma qet mua; e ka për mua, ndaj e devijova temën me gjera të tjera.
Edhe disa anëtar sollën postime të mira në këtë temë, si
@Ajana87 e ndonjë tjetër (
që për momentin nuk po më kujtohen ).
Përdorimi kllapave në shkrim ka përdorim të kufizuar, por përdorimi i tyre e plotëson më mirë kuptimin e asaj që thuaht në fjali dhe kryesisht përdoren kur duam të sqarojmë diçka që mendohet se është e nevojshme për lexuesin. Fjalitë e tilla, sqaruese, zakonisht quhen fjali të ndërshtëna a të ndërkallura. Këto fjali edhe po u hoqën, kuptimi parësor i asaj që thuhet të fjali nuk zbehet.
p.sh. Kitka, shoku_tanku, Pirati (
miq të mi ) më dhanë një kritikë të lehtë....tash pa kllapa: Kitka, shoku_tanku, Pirati më dhanë një kritikë të lehtë.
Respekt Kitkë.
edhe një herë të faleminderit!
Demkë xhani