Xhenet
Amoureus ❤️
Po Muslimanet a jan te mirseardhur?!!!
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ok mund ta bejme edhe nje tjeter teme per te gjithe , dhe nqs myslimanet duan te kene nje teme per vehte te tille mund ta hapin , kushdo.Po Muslimanet a jan te mirseardhur?!!!
Vallahi tamom si shkenctar ke fol me keto fjale te medhajaSido që të jetë, praktikimi i fesë është e drejtë njerëzore, e drejtë e cila garantohet, madje ajo ka të bëjë edhe më identitetin e vet individit, dhe shpërfaqja e identitetit fetar ka një rëndësi të madhe për të. Mirëpo, instrumentalizimi i fesë për shkaqe të ndryshme, jo vetëm që i jep fesë konotacion negativ si spiritualitet, meditim, adhurim, ritual, por mund të shpie edhe deri tek përkeqësimi i gjendjes në Kosovë dhe të shkaktojë polarizime në shoqërinë kosovare.
Ne rradhe te pare mirese na erdhe(jemi njohur diku tjeter).Po Muslimanet a jan te mirseardhur?!!!
Bashkësia Fetare Islame dhe Kisha Katolike e Kosovës- Ipeshkëvia. Ato kanë status të definuar shoqëror, me strukturë të besimtarëve dhe janë legjitime në raport me shtetin.Vallahi tamom si shkenctar ke fol me keto fjale te medhaja
I pyetje kisha dhe xhamia une per ty:
C'lidhje ka identiteti i vet individit me fen. Qysh bre burr po u identifikoka njeriu me ane te fes ?
A mundesh me ma shpjegu se si identiteti i individit ka te beje me fenSido që të jetë, praktikimi i fesë është e drejtë njerëzore, e drejtë e cila garantohet, madje ajo ka të bëjë edhe më identitetin e vet individit
Identiteti është tërësia e një entiteti, një objekt ose një objekt karakteristike dhe të veçantë si individë nga të gjitha veçoritë e tjera.tresnik a u lodhe ?
Ca pshtjellove nuk e mora vesh !
Ti kishe shkrujt :
A mundesh me ma shpjegu se si identiteti i individit ka te beje me fen
psh: Une jam Shqiptar, si i bjen identiteti im ?
Shume e drejte. Keshtu kam kerkuar edhe une.Titulli i temes do ishte me i sakte si "Harmonia fetare" sepse tolernaca tingellon pak keq. Kur toleron dike,shpesh e toleron edhe nga halli ose sa per sy e faqe. Ndersa harmonia eshte dicka sublime. Nese une jam ateist,musliman apo i krishtere kush je ti qe me toleron ose nuk me toleron?
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.