Nicktjeter
Per aspera ad astra.
- Anëtar
- Sep 24, 2013
- Postime
- 7,426
- Pikët
- 113
Kartela ime thote :
-Veti diktatoriale
-Humor ne vendin dhe momentin e gabuar
-Mazokizem.
-Veti diktatoriale
-Mazokizem.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar ju arrini të shihni pjesën me të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. Ju lutem : REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Per ty e hapaPse na fut te gjitheve ne nje thes!Une nuk jam per cmendine.
Jo mi shoqe me ngaterron me ndonje tjeter!Per ty e hapa
I thot mazokisti sadistit:Kartela ime thote :
-Veti diktatoriale
-Mazokizem.
Hajde hajde mos ki turpJo mi shoqe me ngaterron me ndonje tjeter!
Ti je i dyti ne rradheUnë s'jam për vete.
Drague ha pjesen tate fshehtas,e dije ti?ca cmendine thu ti mi goc....
un me Drague jena per tu lidh me zinxhira edhe per t'na e sjell supen me nji tas teneqje posht deres se qelise, mo keq se Edmond Dantes i Montekristos....![]()
l'OK Dauni modh ke baba, na ka lon me pasoja....![]()
Hypet zdrypet zhdrypetKjo cmendina hahet apo pihet?![]()
A ta qis cike prapanicen? Nga ty pranoj 10 gjilpera ne nje vakt lolPershendetje! Mire se vini! Une jam infermierja, gezohem qe u njohem.
Ec mo me turmen.Hypet zdrypet zhdrypet
Yuhuuuu Tikkuuuu gjetem vend e per tyyy
NikQtra ke cili pavion je ti ?Kartela ime thote :
-Veti diktatoriale
-Mazokizem.
po punova me te cmendur e cmendur do beheshPershendetje! Mire se vini! Une jam infermierja, gezohem qe u njohem.
Forum-AL
u formua në fund të vitit 2008. Me përpjekjet e një grupi nismëtar që në 2005, u hodh idea e një rrjeti shqiptar me servera shqiptarë. Qëllimi ynë kryesor është të kemi një Forum ku të mblidhen të gjithë shqiptarët nga të gjitha trojet tona dhe bashkatdhetarët të shpërndarë në të gjithë botën.