Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !``9````9````9`` vetëm nëse bën 24h "fiskulturë shtrirë"
Ore ti nuk ke pare njerez qe trupin e kane te lidhur ,keshtu jam lindur...
mos me bej te ve foto me roba banjo![]()
Ore ti nuk ke pare njerez qe trupin e kane te lidhur ,keshtu jam lindur...
mos me bej te ve foto me roba banjo![]()
Ah Kitoushe shuqyr qe te kam ty edhe ma ben pak qefin,keshtu kam qene qe e vogel e dobet sepse jame e veshtire ne te ngrene,me nje ndryshim se tani sjam bjonde por me floket si ne fotoja qe kam postuar ketu si tip geshtenje.Helenke, te kam pare nje foto ne plazh qe kishje postuar ne FSH. Nqs je ti vertete ne ate foto (nje bjonde e shtrire ne nje karrige plazhi) atehere me gojen plot them, qe edhe ne qe jemi femra na pelqen shume trupi jot.
...Ajo tjetra ne totale (dmth para pasqyres ne mbremje )![]()
Vetem syte...
Pse genjen sepse ne jemi takuar bashke ke edhe shume gjera te tjera te bukuraVetem syte...
mua mu ka rit barku nga birrat se perndryshe jam tip sportiv![]()
Nuk diskutohet,qe je sportiv.Ta mbash gjithate bark eshte sikur me mbajt nje fuçi birre me vete.
e kam dit se ne ket postim nuk me kundershton haha hahaaaaa
Nuk te kundershtoj kur ke te drejt e thuj te verteten.
Je sportist,me pak bark por dihet qe je sportist.![]()