• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfare duhet tu mësojmë vajzave tona?

Dasius

Eftimiollog
Anëtar
Oct 7, 2010
Postime
292
Pikët
28
Vendndodhja
Tiranë
Vajzave tona duhet tu mesojme që të bëjnë dallimin mes:

mashkullit që bën lajka
dhe mashkullit që bën komplimente

mashkullit që shpenzon para për të
dhe mashkullit që investon për të

mashkullit që e shikon atë si pronë
dhe mashkullit që e shikon atë si njeri

mashkullit që ka epsh për të
dhe mashkullit që e dashuron

dhe pastaj tu mësojmë djemve tanë që të jenë si ai mashkulli i rreshtave te dyte.

Përgjigje e: YOU: Çfare duhet tu mësojmë vajzave tona?

mashkullit që bën lajka

dhe pastaj tu mësojmë djemve tanë që të jenë si ai mashkulli i rreshtave te dyte.
Sorry,nuk kam femije qe te shkruaj si prind(prinderit e dine shume me mire).
Po te kisha djale tek ato rrjeshtat e dyta do u mendoja 1.000 here,m.gj-se eshte shume e drejte cfar shkruani juve si parim,sepse do kisha frike se do e merrnin per lolo (ne kuptimin e ambientit shoqeror),mendim personal i imi!
Per vajzen 100% dakord biles do shtoja:
Kujdes nga ata qe lajkat i bejne me llape,nejse me cfare tjeter....
Per ata qe do e shikonin si prone,do ishte shume vone.
klm

mashkullit që bën lajka

Faleminderit per kete keshille :) fjale me vend qe ndonjehere duhet ti bejme replay ne mendje..dhe pse zakonisht diferencat bien ne sy shume .

Vajzave tona duhet t'u mesojme te dine te imponohen...ato nuk dine ta bejne kete gje. Rrjedhimisht gjejne perpara nje mashkull si rreshti i pare, nderkohe qe enderrojne ate si rreshti i dyte.

Çfarëdo që t'u mësojmë, ato instinktivisht janë më të tërhequra ndaj atyre të rreshtit të parë, kështu që nuk duhet t'i pengojmë. A nuk thuhet sot se duhet të ndjekin zemrën?

Mirëpo, pas përvojave të shumta me meshkuj nga të dy rreshtat, vajzat dalin në përfundimin që ata janë njësoj dhe nuk ka njeri ideal.

Bato mire se erdhe .Jam shume dakort me ty.

kur bejn moral dhe komunistet qe i kthyen grate ne burra.-bla-

kur bejn moral dhe komunistet qe i kthyen grate ne burra.-bla-

Nje ekip brigadjeresh udhtonte ne kohen e xhaxhit me avion per jasht shtetit qe te informoheshin per disa teknika te reja mbi bujqesine. Ne avion mbasi kalon stiuardesa per ti sherbyer kafen...

- O Mete ca ishte kjo e re... ?
- femer e reee...
-Eu.. po ne me burra qenkemi martuar e...?

Ps: Moderatori i nenforumit mbasi te ket pare postimin dhe te ket qeshur, per modesti te pakten, mund ta fshi postimin tim si dhe te dragon :p

Bato mire se erdhe .Jam shume dakort me ty.
Me bëhet qejfi që pajtohesh me mendimin tim, se zakonisht je kundër.

Në përgjithësi, atyre që nuk pajtohen me ato që them dhe më kundërshtojnë ashpër, u duhet një kohë e gjatë që ta kuptojnë se unë kam të drejtë.
.

Me bëhet qejfi që pajtohesh me mendimin tim, se zakonisht je kundër.

Në përgjithësi, atyre që nuk pajtohen me ato që them dhe më kundërshtojnë ashpër, u duhet një kohë e gjatë që ta kuptojnë se unë kam të drejtë.
.
Bato mbase ke patur te drejte edhe disa here te tjera por ne 2012 nuk mund te zbatosh ato'' rregulla'' qe mund te zbatoheshin ne 1970 .Une nuk jam ndonje vajze me shume mendime moderne per kundrazi
nga shoqet time quhet e prapambetur.
Ne forum mendimet tona nga njeher keqkuptohen sepse jane vetem germa,besoj nese na jepeshe mundesia te benim muhabet shtruar do ishte ndryshe.`thankyou`

Degjoje xhaxhin H3x . Nje femer e mire duhet te jete pak e veshtire sepse cdo gje e veshtire kerkohet me shume dhe eshte me e vlefshme .Pasaj ti shum mire mund te dashurohesh me nje djale por duhet te tregohesh e vemendshme pasi nje djale pafaresisht sa shume te do ai ka vetem nje synim nese eshte nen 19 /dhe ai synim eshte sexi me ty . Nese e mban veten si goce me karakter te forte dhe me tradita mire eshte qe marredheniet seksuale ti shtysh te pakten deri nga mosha 18 ose me larg por minimumi aq .... kaq kishte xhaxhi H3x .Shpresoj tju kem ndihmuar >> :D

Degjoje xhaxhin H3x . Nje femer e mire duhet te jete pak e veshtire sepse cdo gje e veshtire kerkohet me shume dhe eshte me e vlefshme .Pasaj ti shum mire mund te dashurohesh me nje djale por duhet te tregohesh e vemendshme pasi nje djale pafaresisht sa shume te do ai ka vetem nje synim nese eshte nen 19 /dhe ai synim eshte sexi me ty . Nese e mban veten si goce me karakter te forte dhe me tradita mire eshte qe marredheniet seksuale ti shtysh te pakten deri nga mosha 18 ose me larg por minimumi aq .... kaq kishte xhaxhi H3x .Shpresoj tju kem ndihmuar >> :D

Xhaxhi psyko.. pothuajse te gjith kta qe kane folur me lart kane dyfishin e moshes tende, mos me shume... Leri te flasin prinderit perpara pastaj femijet... ;)

Xhaxhi psyko.. pothuajse te gjith kta qe kane folur me lart kane dyfishin e moshes tende, mos me shume... Leri te flasin prinderit perpara pastaj femijet... ;)

Ne radhe te pare ti nuk e di ca moshe kam une ....
Ne radhe te dyte lexove gje posht pyetjes time qe te lejonte ta argumentoje .. jo ... e pse e bere .?
Ne radhe te trete lart meje ishin disa nder to edhe ti mos je gje 58 vjec .....nese jo me ke ofenduar.
Ne radhe te kater postim im mbaroi me :D qe i bie te ishte argetues ok

Ore Morrison me fute mua ne te njejten moshe me Baton,Draguen edhe ty...
ta paca borxh per kete komplimet mo djale :p qe na fute ne listen e pensionit

Ore Morrison me fute mua ne te njejten moshe me Baton,Draguen edhe ty...
ta paca borxh per kete komplimet mo djale :p qe na fute ne listen e pensionit

se ckam nje nuhatje qe je nji vit me e re se bato:d

`thankyou``thankyou``thankyou``thankyou``thankyou`
Ne radhe te pare ti nuk e di ca moshe kam une ....
Ne radhe te dyte lexove gje posht pyetjes time qe te lejonte ta argumentoje .. jo ... e pse e bere .?
Ne radhe te trete lart meje ishin disa nder to edhe ti mos je gje 58 vjec .....nese jo me ke ofenduar.
Ne radhe te kater postim im mbaroi me :D qe i bie te ishte argetues ok
-bla--bla--bla-

Ouu, ok, se shaka bera... 20 vjetorin ku do e festosh, ktu ne forum apo me shoket ?

Back