Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !MAKABER...BENO.Mirmroma masa.
Stalin war der weltweit größte Kommunistenfresser!
Er hat mehr Kommunisten auf dem Gewissen als Hitler und Musolini zusammen!
Ne qaheni JUVE=LUTCHER me flamur,alias demokrate.
Notn e MIR
E morem vesh qe je agresive etjBurri do niset sot per New York dhe ve nje kapele dhe me thot "si me duket mire? Do e pelqejn femrat e New Yorkut?"..." ehe they will love it" i them...shkon dhe i ben te njejten pyetie vajzes te vogel" "me shkon kjo kapele?"..."po"..."mendon se do e pelqejn femrat ne New York?"..."jo, por meshkujt do e pelqejn"![]()
E ble ke tregu ne Turqi per €100 dhe as e dallon hiç diferencënCmimi i cantes, per ato 3 shkronja te paguash aq. Sikur me qene prej floriri.
@Romolo30, po ta kerkoi gruaja, a ja blen?
View attachment 352348
Vallaj kto mduken lek tqume damCmimi i cantes, per ato 3 shkronja te paguash aq. Sikur me qene prej floriri.
@Romolo30, po ta kerkoi gruaja, a ja blen?
View attachment 352348
Ai qe shpenzon aq per nje cante ka miliona. S’i ben pershtypje.Vallaj kto mduken lek tqume dam
Ok jane designer ama kisha ble plot gjana, kisha ba treatments me kaq lek![]()
E ble ke tregu ne Turqi per €100 dhe as e dallon hiç diferencën![]()
Ska lidhjeAi qe shpenzon aq per nje cante ka miliona. S’i ben pershtypje.![]()
Ka shpi bari kunata?Ska lidhje
Kunata ime esht e fiksume, i ka rrjeshtu krejt designer
A une lekt vec me hanger i maj![]()
Jo, jeto amerikKa shpi bari kunata?![]()
Edhe Yoko n'Amerike jeto por kashta €5K i bëri çudiJo, jeto amerik
Plus ja ploteso vllai kushtet![]()
Ja kan vu tshpis per terezie gjeratEdhe Yoko n'Amerike jeto por kashta €5K i bëri çudi![]()