Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 3,432
- Pikët
- 113
Të më thuash mua; dil në protestë. Unë do them: nuk e di se për çfarë duhet të dal në protestë. Nuk kam arsye për të dal në protestë.
Last edited:
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Të lumshin duartPoshte imperializmi amerikan thote shoku @Vanitas, qe na lejon te bejme recel ne orar te punes.
Do lyej nje fete buke me gjalpe dhe do e lyej me recel kur te mbaroje e te ftohet. Kush do nje kaç, te urdheroje.
View attachment 355897
View attachment 355898
View attachment 355899
Asnjë s'ka për të përfunduar atje.Rama burg, Berisha burg![]()
As une. Vetem icik i provoj sa per te mos vdek!Si per tu pare qenka bo i mire..per te ngrenë,nuk i ha te ëmblat![]()
Këta që dalin i kanë gjërat në vij; në punë janë, lekë fitojnë, ngaqë s'kanë me ça të merren; merren me politikë.Dil se nuk tepron koqe leku ne xhep. U thye 50 mije lekshi,iku..nuk shihet ku iku![]()
Une te isha aty do dilja ne demonstrate qe ajo pjese e popullit ekstremisht e varfer ( sic i kemi pare ne social media ca baraka kur rrojne njerez te varfer, femije te piset e te pangrene) te kene perkrahje sociale si ne te gjithe vendet e Europes.Dil se nuk tepron koqe leku ne xhep. U thye 50 mije lekshi,iku..nuk shihet ku iku![]()
Poshte imperializmi amerikan thote shoku @Vanitas, qe na lejon te bejme recel ne orar te punes.
Do lyej nje fete buke me gjalpe dhe do e lyej me recel kur te mbaroje e te ftohet. Kush do nje kaç, te urdheroje.
View attachment 355897
View attachment 355898
View attachment 355899
Ke te drejte.Të më thuash mua; dil në protestë. Unë do them: nuk e di se për çfarë duhet të dal në protestë. Nuk kam arsye për të dal në protestë.
Te gatuaj ne pune sme ka ren ky rast borgjez![]()
Ajo që po them është se ata kanë harruar se kush është në pushtet dhe si është marr ai pushtet. P.sh; me votë. Ti do thuash që ka pasur raste kur vota është shitur tek PS. Por dhe nëse është e vërtetë, kush e shiti dhe kush e bleu ? Nëse e blen qytetarët atëhere është biznes. Pra; sot mund të jen në shesh me mijëra por nuk bëjnë punë sepse pushteti nuk ikën me protesta. Protesta e 21 janarit është shembulli. Pati dhunë, vdekje por nuk e hoqi njëri Saliun atëhere.Ti thua dalin kot per qef me kap naj goce?![]()
RevolucionnnnnRama burg, Berisha burg![]()
Po ha buke me guacamole pikante, para se te shkoj per nje masazh![]()