Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !He se ka tension mos ja fut kotNdeshje merzitshme, duhet 1 gol...
edhe une per La Spagna..Kam vene bast per Argjentinën
Jan tu ba lojen e pist si gjith latinet perplasje jasht aksionit me detyru tmarrin kartone⊠un me verte jam tifoz i argjentines por ndaj se kam qejf ket pleshtin me shokeMe Nico Gonzales ne formacion u kuptu qe Argjentina do mendoj vec per tu mbrojt e per ta zgjidh me episode.
Shumica e forumit qenka me Xhemalin sot....edhe une per La Spagna..![]()
Spanjes po i le hapsira te keput. Nuk kane cbejne.Jan tu ba lojen e pist si gjith latinet perplasje jasht aksionit me detyru tmarrin kartone⊠un me verte jam tifoz i argjentines por ndaj se kam qejf ket pleshtin me shoke
Po me duken me te merzitshe se pjesa e pare me gjermanine vallahi si ndeshje stervitoreSpanjes po i le hapsira te keput. Nuk kane cbejne.
jooo, perkundrazi, duket ndeshje luftarake dhe e ngjeshur, dhe kjo e ben qe te mos kemi gol gjer me tani, minuta 42Ndeshje merzitshme, duhet 1 gol...
jooo, perkundrazi, duket ndeshje luftarake dhe e ngjeshur, dhe kjo e ben qe te mos kemi gol gjer me tani, minuta 42
Edhe po e 10jet me nisjen (pasat)Me Nico Gonzales ne formacion u kuptu qe Argjentina do mendoj vec per tu mbrojt e per ta zgjidh me episode.
thuaj me sa kembehet dollari se e ben direkt llogarine ay..Thuja atyne qe kane pagu 75 mije dollar per 1 bilete lol
Di ndonjë vend ku ta shikoj live ? Domethënë; në internet ?Pa emocione kjo ndeshja sonte. Vl![]()
Tiktok po e jepteDi ndonjë vend ku ta shikoj live ? Domethënë; në internet ?