• PĂ«rshĂ«ndetje Vizitor!

NĂ«se j’u shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.

Regjistrohu !

đŸ‡Ș🇾 Spanja Kampione e BotĂ«s đŸ‡Ș🇾

Cila kombëtare mendoni se fiton Kupën e Botës?

• Spanja

Votes: 19 63.3%
  • Argjentina

Votes: 13 43.3%

• Numri i votuesve
    30
  • This poll will close: .
Me hy me lyp patriotizem ne futboll esht si me bo pluhur n shi o maj frend đŸ€Ł
o shoku , ngelet tu fol me fjale te medhaja dhe asgje spo kuptojme ne fukarenjte e shkrete..flit njehere tamom..

ta marr vesh ene une per cka po flitni , he ju rujt Zoti.

Amin. đŸ˜ŽđŸŒ»

o shoku , ngelet tu fol me fjale te medhaja dhe asgje spo kuptojme ne fukarenjte e shkrete..flit njehere tamom..

ta marr vesh ene une per cka po flitni , he ju rujt Zoti.

Amin. đŸ˜ŽđŸŒ»
Bradi thot pse ta pelqejm spanjen kur ajo se ka njoft pavarsin e kosoves , ene un i them qe lene se futbolli sta jep at akses ta diskutosh kshuqe e lejm me mir se kjo pun do nje nat dimri afer oxhakut 🙄
Amin dhe ju 😎

Nuk me pelqejne spanjollet!
Ata 'spanjolle' qe me pelqejne as e mbajne veten e as jane spanjolle!
Flas per basket dhe katalanet.
Te tjeret?
Campeones de mi.... cojones😅

Nuk e preku fare
751186363_1553978822856937_891117056670974553_n.png

Spanja fitues super i merituar. Mundi plot merite me te fortat e ketij kompeticioni. Ne 18 vite kane fituar 2 kupa bote dhe 3 europian e kjo nuk eshte rastesi. Thuajse se gjitha akademite e futbollit ne Spanje kane te njejten filozofi dhe metode. Trajneri aktual shume nga ata lojtare i ka pasur dhe tek moshat e kombetares me pare.

Nuk me pelqejne spanjollet!
Ata 'spanjolle' qe me pelqejne as e mbajne veten e as jane spanjolle!
Flas per basket dhe katalanet.
Te tjeret?
Campeones de mi.... cojones😅
Ka qene para shume vitesh , vitet e fundit ka ndryshuar dhe jane te rralle ato katalanas qe nuk e konsiderojne veten spanjoll apo qe duan te shkeputen prej spanjes. Festimet mbreme ne barcelone kane qene madheshtore.

Kupa e botës u politizua shumë, që nga momenti i "as mish e as peshk" Iranit
Pastaj, polemika pa fund për gabime Var-i dhe gjykimi të ndonjë ekipi.
Mendoj se dy skuadrat më të mira shkuan në finale, e ajo më e mira fitoj.
Por ??????? ngelen
Si ka mundësi Argjentina nuk gjuajti në portë fare për 90 minuta!?
A nuk ishte i njëjti ekip që shtypi njëra pas tjetrës shumë ekipe të tjera!?
Po ekipi më i kuotuar si Franca që në gjysëm finale dhe në finalen e vogël u shkatërrua në atë formë!?
Si çudi duken këto dilema!!!!!
Gjithsesi Spanja ishte vazhdimisht më lart se ekipet kundërshtare.

Ka qene para shume vitesh , vitet e fundit ka ndryshuar dhe jane te rralle ato katalanas qe nuk e konsiderojne veten spanjoll apo qe duan te shkeputen prej spanjes. Festimet mbreme ne barcelone kane qene madheshtore.
Jo me larg se para shtate vitesh fitoi referendumi per ndarje nga Spanja, e theksoj, referendum me vote popullore!
Nuk njohen referendumin, nxorren ilegal Puigdemont e pastaj e denuan edhe me burg.
E njoh mire Barcelonen dhe Katalonjen.
I mban politika te bashkuar sepse katalanasit nuk jane e nuk ndjehen spanjolle.
Per te mos folur per basket!
Nejse, kupen ndoshta edhe e merituan, nuk them jo, ama kjo nuk ndryshon faktin qe s'me pelqejne e akoma me pak faktin qe basket dhe katalanet po te mundeshin qe neser ne mengjes do shkeputeshin nga Spanja.

Back