Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ia vjedhin telefonin në Durrës, turisti kosovar kërcënohet edhe nga policia

Heren e fundit isha ne Shengjin, mikpritja ishte super, vendi nuk me pelqej aq shume, amo siguria ishte fenomenale, pra i lasha ne dhome edhe parat dhe nuk enkisha problem, po ne Durres eshte e vertet qe ndodhin shume raste te tilla, plus kur sheh policin qe e perkrah, plus e kan gjet ket te urt, se t’me kish thene ai mu qe e kisha shti ne dor po po frikesohem qe me jet ne dor, ne prani te Policeve e kisha be per spital qe kurren e kurres me nuk kish guxu me ju drejtu dikujt ashtu, po kan gjet te but.

un mendoj qe ne shqip megjithse fjalori ishte sakat, "pushues" dhe "udhetues" jane dy gjera te kunderta.
Po çe zgjat më o cool, pushues dhe udhëtues (jo për hall për të shkuar nga pika A në pikën B) por udhëtues për të shikuar bukuritë natyrore janë e njëjta gjë.
Dikush pushon duke u shtrirë dikush pushon duke shikuar vënde të bukura.

Po çe zgjat më o cool, pushues dhe udhëtues (jo për hall për të shkuar nga pika A në pikën B) por udhëtues për të shikuar bukuritë natyrore janë e njëjta gjë.
Dikush pushon duke u shtrirë dikush pushon duke shikuar vënde të bukura.

Pushues eshte kur i shkeputesh zakonisht nga nje veprimtari qe te sjell buken ne tavoline
Udhetues kur shkon nga A te B, C, etj, ndac per pushime ndac per pune.

Uthetues pune = migrant/traveler worker
Uthetues per qejf permblidhet si pushues

E ca pastaj me kete?

Sa e sa pa drejtesi ndodhin cdo dite ne ate vend,edhe me vete vendasit ,asgje per tu perbere lajm....

Propaganda ne kulmin e saj... ``Msn``

"Çdo fis, ka një pis". Njerëz të ligj ka kudo!
Unë për veten time në Durrës kam kaluar mirë për aq kohë sa kam qenë. Kam takuar njerëz të mirë. Atje kam qenë për pushime ( pra jo "pushues" -se nuk thuhet pushues, dhe as turist, sepse isha në vendin tim )

Durres-plazhi-780x439.jpg

Një burrë nga Vushtrria ka thënë se u kërcënua në Durrës nga policët shqiptarë, pasi që iu vodhën edhe telefonat celularë.

“Nuk folke me mu, veç piskatke. Thojke: ‘Që i gjejmë telefonat kemi me të dërgu në burg’”, tregon ai, për Klan Kosova.

Madje në qytetin shqiptar ai ishte me familje.

Mërgimtari thotë se ai u kërcënua edhe nga pronari i banesës.

“Në prezencë të Policisë do ta kisha treguar qefin, po kam frikë se më ngel në dorë”, rrëfen ai.

Turisti kosovar tha se këto kërcënime i ka paraqitur edhe në Policinë e Kosovës.

https://www.youtube.com/watch?v=_sYBLkJFeqc

Hahahahahah, ky zeri i ksaj kazetares eshte aq shume dramatik si soap opera sinqerisht mka be me qesh.
Sikur nuk na urrenin neve te shqiperise bodh ne kosove tani edhe ky lajmi ben buje atje qe tna urrejn edhe me shume.

Kane tret dy telefona dhe lajmi ben buje ne dy shtete?!lol
Nuk shkon kush ne bote tek policia per vjedhje telefonit apo humbje telefonit.
Eshte dicka qe eshte totaliaht i pergjegjsise personale vetem ne raste sikur dikush te grabit me pistolet ne koke se ndryshe eshte turp te bezdisesh cdo polic per humbje telefonash.

Ne amerike dhe evrope ky lajm dramatik i asaj gazetares do ishte gjeja me komike e javes apo vitit,lol

Haha vereni hapjen dramatike te monologut tlajmit ne zerin e ksaj zonjes gazetare: i thirri ndihme por i ra fort pishman:d
Ndersa ky viktima nga kosova direkt akuzon policine dhe shtetin e shiqperise si te piset te korruptuar gjoja, si beni punet ktu ju more burr?’ Don edhe te japi leksione morali, dicka teper ofenduese per cdo vendas kur marrim parasysh volgesine e krimit per nje telefon te humbur sikur i ka humb femija.

Une si gjykats e shpall policin e pafajshem dhe menjeher do kisha arrestu gazetaren qe ka shku ne shkolle te drames dhe viktimen qe ben drama ne dy shtete pse i kane humb telefonat. E kemi nje shprehje atje ku jam reit une “ik mor pordhac” se kane halle te tjera shume te medhaja njerzit.

Sic e predikova ne fillim te postimit qe ne kosove kane urrejtje shume per shqiptaret te shqiperise dhe ky lajmi eshte sikur ti hedhesh benzine zjarrit qe ushqejn vetem urrejtej te pabaze. Dhe me vejn keq qe populli shqiptar i kosoves jane kaq te lehte te mashtrohen dhe te kontrollhen kaq lehte si dele.
Lexoni komentet e kosovarve tek video/lajm siper ne youtube, vetem urrejtje kane per shqiptaret e shqiperise.
Ne ket rast si viktima ashtu edhe gazetarja kane patur urrejtje te parakohshme te rrenjosur ndaj vendid dhe popullit durrsak dhe shtetit shqiptar.
Eshte totalisht e mundur qe telefonat ai i ka harruar se ku i ka ne dhome por eshte sulur menjeher te akuzoje sepse ka ardh ne shqiperi me paragjykimin e urrejtjes qe gjithkush atje eshte hajdut kriminel i degjeneruar.

Kurt, pse ne shqiptaret e Shqiperise kemi dashuri te madhe a si -qesh-

Reciproke cdo gje.

Realisht duhen pare njerzit dhe jo vendi i origjines.. por me ne duhet thene qe andagonizmi ekziston..

kjo gje besoj se ndodh per te treguar qe ja une jam ne vend te pare ti ze vendin e dyte...
kush ka vedeten..

ath qe te shtoj pak dozen e humorit une them keshtu; vendin e pare e zene femrat shqiptare te Shqiperise dhe te dytin meshkujt kosovar.. po te bashkosh keta bejme alamet republike :d

iOAJeYD.jpg

Z3D4aoN.jpg

Nuk e di nëse portieri i Vllaznisë është nga Velipoja, por me aq sa lexova nëpër rrjetet sociale ka bërë një akt njerëzorë për tu vlerësuar.

Last edited:

Durres-plazhi-780x439.jpg

Një burrë nga Vushtrria ka thënë se u kërcënua në Durrës nga policët shqiptarë, pasi që iu vodhën edhe telefonat celularë.

“Nuk folke me mu, veç piskatke. Thojke: ‘Që i gjejmë telefonat kemi me të dërgu në burg’”, tregon ai, për Klan Kosova.

Madje në qytetin shqiptar ai ishte me familje.

Mërgimtari thotë se ai u kërcënua edhe nga pronari i banesës.

“Në prezencë të Policisë do ta kisha treguar qefin, po kam frikë se më ngel në dorë”, rrëfen ai.

Turisti kosovar tha se këto kërcënime i ka paraqitur edhe në Policinë e Kosovës.

https://www.youtube.com/watch?v=_sYBLkJFeqc

po montazhë qenka kjo m*t video. Kush e bëri incizimin e kësaj ngjarjeje dhe polici i tha vërtet dicka që jo vetëm këtij por edhe goxha do shumë si ky: duhet t'u ndalohet hyrja në Shqipëri.

Ruaje Zot Shqipërinë, nga shqiptarët!

Une gjate vizites time ne Shqiperi, javet qe shkuan, bash tek Syri i Kalter, e gjeta nje iphone 8she, ganc i ri, me brojtese gome te kalter. Sapo parkova veturen dhe dola nga vetura e hasa ne rruge. E mora, e futa ne xhep dhe tani si ta gjej pronarin ishte problem. Prit se po i bie dikush telefonit, ska. Por edhe vale nuk kishte fare ne kete vend malor. Nejse, vazhdova, me viziten time aty. Me pas u ktheva perseri tek parkingu. Kur shikoj nje cift shqiptaresh, te Shqiperise ishin, po kerkonin dicka mbrenda ne makinen e tyre !
I pyeta; 'me falni, cfare po kerkoni, keni humbur dicka ?'
Vajza me tha: ' Po, celularin, po kerkojme'
Ja ktheva: ' Cfare celulari eshte dhe a ka mbrojtese, nese po cfare ngjyre ka ?
Ai djali, nderhyri, menjehere: ' Iphone 8, mbrojtesen e ka blue'

Ah Ok, flm. E nxorra nga xhepi menjehere dhe ja u dhashe.

Wow, U gezuan shume :)

Faleminderit o vella ... po ku e gjete, me plot habi nuk ndaleshin ... haha :)

P.S. Per temen, pa mar parasysh cfare ka ndodhur, sjellja e ketij polici nuk ishte korrekte. Ishte kercenues, nencmues, dhe me bertima tentonte te intimidoj turistin. Sjelljet e tilla duhet raportuar. Me te drejte edhe u suspendua nga policia e shtetit. Dhe ndodhite e tilla eshte mese normale qe do te perbejne lajm. Media ate pune kane.

Last edited:
Celularet ishin ne dhome, dhe ai terhoqi denoncimin, ose me sakte nuk e beri.

Ketu filloi edhe sherri me policine, nuk ishin vjedh celularet.

O Kac a e degjove deri ne fund, e kan detyru me nenshkru qe kishe i ka gjet telefonat, me arsyen qe mos mi sjell problem, ky ne momentin qe eshte ardh ne Kosove, e ka lajmeru rastin dhe pikerisht per ket gje eshte ne suspendim polici i lartpermendur.

po montazhë qenka kjo m*t video. Kush e bëri incizimin e kësaj ngjarjeje dhe polici i tha vërtet dicka që jo vetëm këtij por edhe goxha do shumë si ky: duhet t'u ndalohet hyrja në Shqipëri.

Cka je tu fol palidhje, kush po te thot ty montazh, ky paska dal perqejf ne lajme, qysh guxon ty polici me tu drejtu ne ket menyre, cfar borgji i ki ti policit! A e ka per detyre polici me ba zgjidhjen apo me tu ba gangster, a je te lexu veten ajo ?

-qesh--qesh--qesh-

nji mu.t jan krejt

iOAJeYD.jpg

Z3D4aoN.jpg

Nuk e di nëse portieri i Vllaznisë është nga Velipoja, por me aq sa lexova nëpër rrjetet sociale ka bërë një akt njerëzorë për tu vlerësuar.

Sipas teje po dashka te zezes mi thene te bardh, vetem e vetem mos mu duk keq, pikerisht kur keto lajmerohen dhe behen jehon ne lajme, ateher do ndalen dhe nuk do veprojn kshtu, njerez te keqij ka ne cdo vend, jo vetem ne trojet tona, mashtrus ke cdo qyetet te Shqiperise dhe Kosoves, e vetmja gje eshte raportimi i tyre dhe publikimi i tyre, qe tjeret te marrin mesimin e duhur.
Patriotizmi duhet mu mbajt e jo mu mbulu me genjeshtra e mashtrime.

Last edited:
Back