Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Qe te flasim sinqerisht une po investoj per te ardhmen time kur flas mire per kto moshat e vjetra ktuPo as qe e diskutoj ate qe thua ti e vertet eshte)
Gjithsesi ceshtje Interesi Kjo pune like "gold diggers"
Ceshtja eshte se keta te perfolurit me lart me 100
Mij lek pension dy seanca cheap
Pastaj ku u pame plako![]()

Qe te flasim sinqerisht une po investoj per te ardhmen time kur flas mire per kto moshat e vjetra ktu15-20 vjet kalojn shpejt dhe jam i sigurt qe nuk do nderroj nga truni kshtuqe do ofendohem thellesisht nese ndonje 33 vjecare nuk do ma vari fare 20 year from now,lol future looks dark and depressing according you people,lol
4 X 4 !
u tregove me i shpejte se mua vetem 5 minuta.....![]()
Operacioni "Eskort", Arrestohen 13 persona për drogë dhe prostitucion, mes tyre 3 femra dhe 2 turq
21/01/2016, 8:11
13 persona janë arrestuar për trafik droge dhe prostitucioni, mes tyre tre femra dhe dy shtetas turk. Operacioni i koduar “Eskort” u zhvillua në Tiranë dhe në Elbasan, ku në cilësinë e provës material u sekuestruan 2 kg lëndë narkotike e dyshuar “Cannabis Sattiva” , 16 doza “Heroinë”, 10 telefona celulare dhe 3 automjete.
“Nga ana e Drejtorisë Vendore Policisë Tiranës, më konkretisht nga ana e Sektorit të Narkotikëve dhe Trafiqeve, janë arrestuar 13 persona për “Prodhim dhe shitje lëndësh narkotike” si edhe “Shfrytëzim dhe ushtrim prostitucioni”. Më datë 20.01.2016, u finalizua operacioni ” ESKORT” ku u godit një grup kriminal që organizonte shërbimin eskort dhe prostitucionin në qytetet Tiranë dhe Elbasan”, thuhet në njoftimin e policisë.
Në kuadër të këtij operacioni u arrestuan shtetasit:
1-Silvana Nexhipi,
2-Ambra Isaku,
3-Xheje Dunga,
4-Franko Dervishi,
5-Eglantin Kapo,
6-Selcuk Kayashtetas turk,
7-Mehmet Ozgunoglu shtetas turk,
8-E.Y
9-E.B.
Shtetasit e mësipërm u kapën pas një procedimi penal të nisur me herët nga ana e policisë së Tiranës.
Gjithashtu u arrestuan shtetasit:
1- Ervin Tanku ,
2-Hasan Kurmeta,
3-Jonid Jace
5-Kevis Abazaj si dhe u sekuestruan 2 kg lëndë narkotike e dyshuar “Cannabis Sattiva” , 16 doza heroine 10 telefona celulare 3 automjete.
Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë. ora.
Pleqtë e shkret jo se nuk e kanë provuar pjeshkën si frut sepse tër jetën u kan rën dhëmbët duke ngrën pjeshka por si duket ikin me mendimin që edhe po vdiqën të vdesin duke punuar dhe përsipër punës bile.goca te reja thote gazetari
31 vjece
dhe plak 57 ahahahaha. keto jane moshat me te bukura te jetes
![]()
po normale qe te bejne keto se ter jeten duke punuar si rober. ah, fukarai shkrete qe do te vdesi te pakten icik i ngopur.
Ça ka Tom Cruise më shum se ky trupi i lidhur.Ketu Hyn Interesi Hollywoodian
Keta Tomat pensionista jane histori tjeter![]()
Pleqtë e shkret jo se nuk e kanë provuar pjeshkën si frut sepse tër jetën u kan rën dhëmbët duke ngrën pjeshka por si duket ikin me mendimin që edhe po vdiqën të vdesin duke punuar dhe përsipër punës bile.![]()
Doja tja u thoja njëherë po kisha hall se i bëja me turp.Akrepi, t'jem une si ty, i Ignoroj t gjith`
Po une s'jam nga fjerri si ty .....
kshu qe....ata pencionistat n'hak nuk i kane hyre askujt !
Duan, keni inat ju ?! - kthu thoja ktyreve...
Doja tja u thoja njëherë po kisha hall se i bëja me turp.
Kta kan inat që pleqt e qyteteve të tyre nuk e harGjojnë pensionin në mënyrë efiçente?![]()
Doja tja u thoja njëherë po kisha hall se i bëja me turp.
Kta kan inat që pleqt e qyteteve të tyre nuk e harGjojnë pensionin në mënyrë efiçente?![]()
Ça ka Tom Cruise më shum se ky trupi i lidhur.
![]()
Ndaj paska veshur brek aq të mëdha ai, qënka grek se nuk po e lidhja dot fillin unë.kepi e njeh kete vendin ku ka dal ky xhaxhi foto?te ky vendi i vogel paradisiak kam jetuar une dhe shkoj pothuajse cdo vere..
![]()