Petrit Kola
PERANDOR
- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,577
- Pikët
- 113
Kur sherbimet sekrete krijuan PDIU, shpjegova arsyen antishqiptare per te cilen e krijuan..Shpetim Çami ka bere koalicion me Qirje Dulen dhe Belerin. Ça s'po shohim ne kete dynja![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kur sherbimet sekrete krijuan PDIU, shpjegova arsyen antishqiptare per te cilen e krijuan..Shpetim Çami ka bere koalicion me Qirje Dulen dhe Belerin. Ça s'po shohim ne kete dynja![]()
Shumë dakort me këtë Omer BremenØmer Bremen
February 20 at 11:28 PM ·
Këta qe shikoni ne foto kan ber leck çshtjen e shqiptarve te Çamëris , por mē tē rezikshëm jan ata që ju ven nga mbas këtur .
Por mua më së shumti më shqetëson fakti se çfar i lidhë këta me Flamurin ton Kombëtar![]()
Të çohesh në saba të të shfaqen keta primitiv qē kan me së shumti se dy dekada me propaganda false e me demagogji thoin se do zgjidhmin çështjen e Shqiptarve tē Çameris .
Dikush mundet dhe të më paragjykoi nga qe shkruaj gjithmon , por në se ka një nisem ligjore nga këta patLiota politik le ta na i kujtoi .
Turpi ju mbuloft në breza !
View attachment 287723
Shume mik e kam prej vitesh. Ky cdo pretendim e provon me detaje.Shumë dakort me këtë Omer Bremen
S'do ishte keq qe Begaj dhe Rama te merreshin ekskluzivisht me çeshtjen çame duke harrue perfundimisht veriun e Kosoves.Kur sherbimet sekrete krijuan PDIU, shpjegova arsyen antishqiptare per te cilen e krijuan..
Zbatojn urdhera per te cilat an instaluar.S'do ishte keq qe Begaj dhe Rama te merreshin ekskluzivisht me çeshtjen çame duke harrue perfundimisht veriun e Kosoves.
"Vetem budallenjte merren me punte e hallkut", thot proverbi i popullit te mençur te Kosoves.
Shumë e saktëOmer Bremen
@edlin ja din emrin e vertet?
Asnjë parti politike nuk e ka në program çështjen e shqiptarve të Çamëris , perse !? Është rasti më i mirë për shqiptarët e Çamëris të marin në dorë fatin e tyre .
A u duhet besuar kesaj force politike me emrin P.D.I dje e masandej pas financimit të fort nga Ministria sekrete e ekonomis për Epirin me qender ne Prevez financjarisht u be P.D.I.U , kurr ama kurr themi kurr kjo for politike nuk ka për qëllim te zgjidhë çështjes e shqiptarve të Çamëris .
Para dia ditesh hodha nje status midis komentev komentoi nje palaço duke më fyer , gabimi ime ishte se i fshiva komentet , nder te tjerat ky palaçua me emri Aranit Suljoti ( por keto llogari per fyerje i kemi bashkt adresan ta kam dhenë gati me ke dhe ne 12 te nates se gjendem ne Vlore non stop 24 ore por tem tjeter kjo ) na doli me pretendimin se ishte miratuar rezoluta per Çamerin nga p.d.i.u. .
Na qenkan ber dhe vorezat ne Kllogjer te Konispolit shkruante e gjera te kasaj natyre![]()
Në se dikush ja poston ketij palaços ket statusin tim dua ti them :
1- Në 08 Prill të vitit 2004 kishte nje inisjativ nga Shoqeria Politike Atdhetare Çameria me seli ne Tiran dhe në kordinim me të gjitha Shoqatat në rrethe dhe me ndimen apsolute të ish kryetarit te grupit parlamentar te P.S Ilir Zela se bashku me Zotin Servet Mehmeti ish kryetari i Sh.P.A.Çameria i cili u delegua nga soqatat në rrethe me seli qëndrore në Tiran ku kaloi ne parlament Rezoluta për Çamerin pra :
08/ Prill 2004 , ketu mer fund odiseja e rezolutas pêr Çamerin .
P.D.I. more tru shkulur u formua ne Mars te vitit 2005 , 2 a 3 muaj para zgjedhjeve parlamentare po të ketij viti , pra nje vit mbas Rezolutës me 5 pika qe ti nuk e ke idenë fare .
Tani une nuk po kuptoi per cilen rezolut e ke fjalen ti se une dokumentin e kam ne shtepi Fotokopjo me Nr°°protokolli .
2 - Kur do të ndertoheshin vorezat në Kllogjer more trushkulur plasi dhe perplasja e madhe midis kryetarit te p.d.i.u. dhe deputetit të Vlorës së asaj kohe se behej fjal per nje tender 20miljon $ , por tem tjeter kjo se hengren kokat e njeri tjeteri për kockocka te financuara nga greket apo me sakt nga Ministria e ekonomis Greke për Epirin me qender ne Prevez qe sot po ju ben fushaten elektorele dy parties me te madhe shqiptare njera e formuar me 08 Nentor të vitit 1941 pra P.K.SH sot P.S dhe tjetra P.D e formuar me Dhjetor te 1990 paterica e P.K.SH e 1941-shit.
More trushkulur dua te te pyes çfar kupton ti me vorezat e Kllogjerit se vertet eshte ai numri i viktimave , apo neser dej do të kethehet në një biznes në vler monetary dhe do biem perseri në batakun e librit të ish Ministrit te ekonomis te partis greke te PASOK me mbiemri Papadhopulos ku me mbasi e perkethe e na e shiti per patriotizen Mentor Nazarko kur ne shkonim te protestonim nē kufirin e Qaf Botes .
More palaço , more qafir e bir qafiri çfar kujtoni ti se Çështja e Shqiptarve të Çameris varet ne doren tende apo te dikujt qe mendon se do bej si të doj për një karige ne Parlament par per nje karige ne keshillin bashkiak , apo një vend pune !?
More palaco po e din ti sa eshte numrini të pa gjeturve e qe nuk jan shkruajtur ne ate pllakate :
Boll fakti qe nga dera e shtepis time Baba , Xhaxha , Hallat , nga dera e Babait jan më se paku mbi 30 pjestar ku nuk figuron asnje emer e perse , po nuk e kam ketu fillin e bisedes , po e din përse ;
Për një dhe të vetmen arsyje per te zvogeluar numrin e shqiptarve të Çamëris dhe që shteti greket të mohoi në të gjitha format për genocidin , ushtarak , ekonomik , fetar mbi Shqiptarët Muhamedan të Çamëris .
Kur të tjeret mundoheshin ti iknin nga genocidi grek dhe me të dreit familja ime more palaço apo me sakt xhahxallaret sakrifikuan jetën dha me qindra napolona floriri per te bler arem ne Korfuz që të krijohej mbrojtja e popullatës civile në Çameri gjatë tërheqëjes së popullates per ne kufirin shqiptar që të shpetoni sa te mundnin popullatën Çame qe gjedje mes dy zjareve atij komunist Shqiptar dhe atij Fashistave greke .
Kemi 45 vjet komunizem qe vetem hestim me cizmen komuniste ne fyt .
Kemi dhe 35 vjet me neo komunist e rinj gjoja demokraci por :
E shkruajta dhe në shkrimin e fundit për Çamërin :
Çafr nisme ligjore kombetare ka mar kjo p.d.i.u. se P.D dhe P.S e di se kujt i sherbein , se per nisma nderkombetare as që behet fjal .
A e dini ju vellezer Shqiptare të Çameris se duhet te kishim perfaqesus te popujt e pa perfaqësuat ne K.b.e ( keshilli bashkuar europian )
Kur del nje Rezolut nga parlamenti i kujdo shteti ajo kerkon te redifikohet ( të njihet ) por para se te radifikohet kerkon lobim brend dhe sidomios jasht vendit .
Çfar është bër me rezoluten e 08 Prillit 2004 . Dhe masandej po diskutoim .
Si mendon ti palaço patLiot !?
Ke gje per te shtuar per statusin se te tjerat do i zgjidh une pa merak me ty
Medemek juve nuk jeni shqiptar. Po Helena Kocaqi,po ai homuanga Cejloni, po ai cifuti me pasaport te Cameris?Shumë e saktë
Festim Lato bëri përpjekje për të bërë të mundur përfaqësimin në popujt e pa përfaqësuar
Ishte mashtrues ordiner Festimi. Ata qe e njohin mund ta deshmojne. Krijuan gjoja edhe pasaporta te Republikes se Camerise dhe gjeten disa patriote naive kryesisht nga Kosova dhe I shisnin keto pasaporta. U vra per keto dhe te tjera mashtrime. Greqisë bile I interesonte qe te kishte bufone te tille qe ti perdorte per diskreditimin e shqiptareve.Shumë e saktë
Festim Lato bëri përpjekje për të bërë të mundur përfaqësimin në popujt e pa përfaqësuar
Ishte... dhe mblodhi edhe ca sigurimsa me vete...Ishte mashtrues ordiner Festimi. Ata qe e njohin mund ta deshmojne. Krijuan gjoja edhe pasaporta te Republikes se Camerise dhe gjeten disa patriote naive kryesisht nga Kosova dhe I shisnin keto pasaporta. U vra per keto dhe te tjera mashtrime. Greqisë bile I interesonte qe te kishte bufone te tille qe ti perdorte per dikreditimin e shqiptareve.
Ça i ke këto ?Medemek juve nuk jeni shqiptar. Po Helena Kocaqi,po ai homuanga Cejloni, po ai cifuti me pasaport te Cameris?
Edhe Koqo Danaj. I kam pasi e njof ate ceshtje ne detaj. Deri tek "vrasja" e "Cohen" qe ti e quan Lato. Une e shpartallova ate skenar , kam kerkuar edhe arrestim te Elena Kocaqi per tradheti te lart.Ishte... dhe mblodhi edhe ca sigurimsa me vete...
Ça i ke këto ?
... ke harruar sekretarin e përgjithshëm të rinisë, Lisien Bashkurtin
Nga interneti kam lexuar ... po kur pashë koçin dhe lisienin .. I hoqa vizëEdhe Koqo Danaj. I kam pasi e njof ate ceshtje ne detaj. Deri tek "vrasja" e "Cohen" qe ti e quan Lato. Une e shpartallova ate skenar , kam kerkuar edhe arrestim te Elena Kocaqi per tradheti te lart.