Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !cdo te thuash me kte kostatim ti ??...@edlin @doganieri
E solla nga FB. E vertet?
Një kuriozitet nga Çameria:
Të gjithë drejtuesit e Partisë dhe shoqatës Çameria janë njerëz që nuk kanë prona, apo famijarë të vrarë në Çamëri
Kan shit ceshten shqiptare came dhe jan pasuruar.cdo te thuash me kte kostatim ti ??...![]()
kush e bleu mor ?Kan shit ceshten shqiptare came dhe jan pasuruar.
Vëri kokë muhabetit, mos e li gjysmak@edlin @doganieri
E solla nga FB. E vertet?
Një kuriozitet nga Çameria:
Të gjithë drejtuesit e Partisë dhe shoqatës Çameria janë njerëz që nuk kanë prona, apo famijarë të vrarë në Çamëri
kam kujtuar se ka pas me teper vargje..?JANINËS Ç'I PANË SYTË
Janinës ç’i panë sytë!
Ja- Janino...
Ish' e prëmte ajo ditë.
Ja- Janino...
Te pesë puset në grykë.
Ja- Janino...
Zenel Çelua vet i dytë.
Ja- Janino...
Zeneli me të Velçionë.
Ja- Janino...
Dhe trimi Jaçe Mavrova.
Ja- Janino...
Çau mespërmes taborrë.
Ja- Janino...
Kur shtriu Pashanë e njohnë.
Ja- Janino...
Adrian Tana nuk eshte keshtu sic e pershkruan ky shoku jot , por eshte Pateiot me rrenje dhe dege 100 vjecar...Nga Omer Bemen
Duke kërkuar në arshivë e time personale por që i takon Shoqëris Politike Atdhetare Çameri dega Vlore ku mbas braktisjes që bërën 2013 i mora të gjitha këto dok e i ruaj me fanatizëm në Gjermani , mbasi mandati jon ndaloi dhunshëm me 2012 nga agjenturat greke me oficer politik të vitit 1997 , duke shfletuar mu shfaq një dokument ku diskereritonim me dokumenta pseudo historiani hajredin Isufin në lidhje me jë shkrim në gazetën Çameria , Organ i Sh.P.A.Çamëria me qënder në Tiranë më kryetar të asaj kohë Adrian Tana qe ishte pjesë e kësaj maskaradë tradhëtarë ku masakruarit e vërtet të shqiptarve Muhamedan të Çameris vëllezërit PITULI që ka 80 vite që flitet për këtë masakër e genocid ku gishtit gjithmon i drejtohet një terroristi siç është Napolin Zerva por askush dhe askund nuk e thot se korporata e 10 e EDASIT me plot mbi 12000 trupa të regullt me uniformë ushtarake me pagëzimin e kryqëtaroathinejve e bekimin e shtabit të pergjithshëm të ushtris angleze dhe me në kryje gjeneralin Napolin Zerva i cili zbatoi i masakruarit kriminelët të veshur me pushtet ushtarak shfarosës nga shteti grek .
Ky palo historian asokohe bënte heronj të Çameris .vëllezërit PITULI që sot zotëronin mbi 80 % të pasurive të shqiptarve të Çameris .
Por atëherë çeshtja çame kishte Zot e më pas me parat të pista e të dyshimta nga Ministria greke për Epirin hodhi në treg tradhëtari e çeshtjes çame ku ka nga 2013 vec mashtrime perçarje disi formim e vënien në gjim të çështjes çame .
Kryesia e Sh.P.A.Çameria 2008 2012 :
Qemal Fetai Kryetar .
Ramiz Shabani & Petrit Omeri nën /kryetar .
Pajtim Duken Sekretar .
Mufit Brahimi Dep Historis .
Bilbil Rakipi Dep Historis .
Migen Avdullaj Dep medias .
Eqerem Saliu Mëdhënje me Publikun ( i ndjeri ).
Tahir Abazi Mardh me Publikun ( i ndjeri ).
Dani Bylykbashi Dep Financave ( i ndjeri ) Fahri Isufi Dep Financave .
Sali Nuredini Dep Kulturor .
Hizder Brahimi Dep Kulturor .
Një kryesi me plot 13 antar ..
Dhe me plot 41 antar drejtuam me dinjitet burrëri e karakter shqiptarët e Çamëris të Qytetit të Vlorës e jo vetëm kam këtu parasysh Delvinën e Sarandën.
@ZET thotë se është bullgar
Gjeje këtë të Alban Krajës dogaNje youtuber Kraja, thote qe ka gjet dokumente qe eshte armen fare.
Gjeje këtë të Alban Krajës doga