Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E ke ndarë mendjen ? Do dehesh sot ?Presim t henen per pune por ndryshe...
View attachment 359920
Jo se do cohem heret per puneE ke ndarë mendjen ? Do dehesh sot ?
Pse kshuasgje prej gjeje
Shoku tankuuuu si je ?Pse kshu

Mir bereqaves.Shoku tankuuuu si je ?![]()
a ke vajte ne protest ? iiiiiiiiMir bereqaves.
sa torturusePërditë
Jemi të fortë.sa torturuse
A e kishe ven re qe un sisha ?Jemi të fortë.
Nuk kam patur kohë për sentimentalizma..kam një qeveri për të rrëzuar.A e kishe ven re qe un sisha ?
dhe dy a te mungova ?
apo fare
ishalla o zot plakesh ne proteste praNuk kam patur kohë për sentimentalizma..kam një qeveri për të rrëzuar.
Prandaj bo stervitje ti! Eke kalit durimin
Me mir rri beqare se me marr per burr nje me emrin DurimPrandaj bo stervitje ti! Eke kalit durimin
gati per burr (ka plot meshkuj me emrin durim beqar)
Por le ta lem kte pjesen e disiplines sportive etc (etc)
...
Na thuj pak si i mbush per te qen te bute te bute , edhe pa gunga etj, cili esht sekreti yt ?
Durimi ka durim me plas derrin. Gabim e keMe mir rri beqare se me marr per burr nje me emrin Durim
I shkund mir e mir, nja dy shpulla pam pam, dhe butesohen![]()