Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk e futa tani u bë kohë.Ke futur kepin ne ignore?
Ti shko te tema për jugorët se këtu jemi ne të veriut.Dua perkthyes.
Mos harro në orën 7 përpara kryeministrisë.Po pres koleget te me sjellin dokumentat te mbyll raportin e te zhdukem.
Nga dole i veriut ti, ti nga kerthiza e Shqiperise.Ti shko te tema për jugorët se këtu jemi ne të veriut.
Ndihem verior ça problemi kishe ti.Nga dole i veriut ti, ti nga kerthiza e Shqiperise.
Do long kumlle bio 5$ shishja?e cte duhet ty cyre jina tu bo qitesh?
Pse skishe qënë në romë ti?Pasi pashe Romen, me duket Londra e shemtuar.
Kisha qene por shkarazi.Pse skishe qënë në romë ti?
5 dollarios? nuk te duket pak si shtrenjte o lla. C'kumbull eshte ajo ?Do long kumlle bio 5$ shishja?
Nuk ka ndonje bukuri te rralle londra jo.Pasi pashe Romen, me duket Londra e shemtuar.
Edhe une veriore ndihrm vecse flas cik si me theks toskerisht.Ndihem verior ça problemi kishe ti.
Kumull nga ato të verdhat që kur piqen bëhen si pllucka dhe mjalt të omla.5 dollarios? nuk te duket pak si shtrenjte o lla. C'kumbull eshte ajo ?