• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Çfarë është shpresa? A egziston?

Do na hedhin si kocke tek serbet.
Une nuk dua te jemi plebejt e tyre.
Jo, nuk ju hedhin. Kjo e para.
Buka, embelsirat me te mira ne gjithe Saint Petersburg jan ARNAUTSKI.
E dyta, ne se jemi kot , ne se jemi pula te lagura, le te na hedhin.
Mua nuk i shkon ne mendje te me hedhin se jam ARNAUT. Mund t'ju hedhin juve. Ndoshta shqetsimi juaj eshte i bazuar.
@scribbles
Ruset i ben shqiptaret njerez me ekonomi, ushtri, art, arsim.... dhe me flimin Skenderbeu. Ke frik se do te ribjen perseri njeri? 😁

Jo jo nuk jam dakort.
Ruset na kane ndihumuar atehere se ishte ideologjia internacionaliste.
Ata le te bejen polin e tyre me Kinen e Iranin, ne nuk duhet te jemi ne sferen e tyre.

Europianet kane shume tradite, shume taban per t'u bere stojce. Kane 3000 vjet tradite.
Amerika, kur te iki ky i cmenduri qe eshte tani, ndoshta rregullohen prap me europeanet. Nese jo do jene 3 pole.

Europa ka gjera per te rregulluar, sigurisht, eshte zgjuar po do kohen e vet.
Cifot po zbythen dalngadale. Ne Amerike shumica e te rinjve e urrejne Izraelin, ne Europe akoma me shume.

Ne duhet te rregullojme shtepine tone me sa te mundemi dhe te jemi me Europen e asnje tjeter.
Kjo me poshte duhet te jete Dhjata e Vjeter europianeve. (foto e huazuar)

1782440733844.png

Jo jo nuk jam dakort.
Ruset na kane ndihumuar atehere se ishte ideologjia internacionaliste.
Ata le te bejen polin e tyre me Kinen e Iranin, ne nuk duhet te jemi ne sferen e tyre.

Europianet kane shume tradite, shume taban per t'u bere stojce. Kane 3000 vjet tradite.
Amerika, kur te iki ky i cmenduri qe eshte tani, ndoshta rregullohen prap me europeanet. Nese jo do jene 3 pole.

Europa ka gjera per te rregulluar, sigurisht, eshte zgjuar po do kohen e vet.
Cifot po zbythen dalngadale. Ne Amerike shumica e te rinjve e urrejne Izraelin, ne Europe akoma me shume.

Ne duhet te rregullojme shtepine tone me sa te mundemi dhe te jemi me Europen e asnje tjeter.
Kjo me poshte duhet te jete Dhjata e Vjeter europianeve. (foto e huazuar)

View attachment 357849
Ti personalisht dhe gjithe femilja tende, gjithe te njohurti e tu kudo qe gjinden dhe jan gjalle, jan gjalle per shkak te Rusis.

Ajo c'ka ka mbet nga Europa gjendet ne Rusi. Kete e demostruan me koncertin ne Palmyra Siri, para se EUROPA QE THUA TI instaloi Al Sharren ne Siri.
Europa qe thua ti nuk geziston as edhe ne imagjinat sot.
Europa sot eshte super ANTI EUROP, flliqesi, neveri edhe nga pikpamja racore eshte afrikane, indiane, pakistaneze....
Ne se vazhdon ashtu dhe Rusia ka mundesi ta fshijj nga faqe e dheut, duhet ta fshij.

Ti personalisht dhe gjithe femilja tende, gjithe te njohurti e tu kudo qe gjinden dhe jan gjalle, jan gjalle per shkak te Rusis.

Ajo c'ka ka mbet nga Europa gjendet ne Rusi. Kete e demostruan me koncertin ne Palmyra Siri, para se EUROPA QE THUA TI instaloi Al Sharren ne Siri.
Europa qe thua ti nuk geziston as edhe ne imagjinat sot.
Europa sot eshte super ANTI EUROP, flliqesi, neveri edhe nga pikpamja racore eshte afrikane, indiane, pakistaneze....
Ne se vazhdon ashtu dhe Rusia ka mundesi ta fshijj nga faqe e dheut, duhet ta fshij.

E paske henger dhe ti propaganden cifute. Lol
Kete bejne ata, duan te percajne te bardhet. Edhe me veglen e tyre ne Amerike kete politike ndoqen, politike anti europeane.

Franca ka dekada qe ka algjeriane, nuk tha njeri ne vitet 80 qe mori fund Franca. Sic e ka perballuar Franca do i perballojne dhe keta te tjeret indianet e vet.
Po ashtu edhe Amerika me zezaket e vet. Kombet pershtaten. Tradita mbetet.

Te FORTET e kthejn ne realitet. Shpresa reale eshte ne perpjestim te drejt me forcen.
Ne Djalll me gjithe qurrashet e paqt. 😱😁
Fol si gen Perandorak, sillu si gen Perandorak.
Mua nuk me kane pelqyer kurre perendorit.
Me duken demode,jashte kohe.
Dhe njerez qe vleren e kultivojne ne idiotesin e trasheguar ,qe ne jemi gjak blu.
O njeriu i luftes. :p

Mua nuk me kane pelqyer kurre perendorit.
Me duken demode,jashte kohe.
Dhe njerez qe vleren e kultivojne ne idiotesin e trasheguar ,qe ne jemi gjak blu.
O njeriu i luftes. :p
Tregon se je TRUSHPELAR ose e PA DITUR.😱
Shkruan sikur je me @Xha Tani dhe shkruan nga kafja ne Cerrik. 😁
Ne se nuk do kishin vra Leken e Madh, sot njerezimi do kishte kolonizuar Henen dhe Marsin.
Din per civilizim e Preandoris Romake dhe si dhe kush behej Perandor?
Din per civilizimin e Perandoris Ruse?
Cfar civilizimi ke sot, trego vetem nje vler te civilizimit te sotem.

Ne se nuk do kishin vra Leken e Madh, sot njerezimi do kishte kolonizuar Henen dhe Marsin.
Civilizimi perkthehet kur Anije Kozmike Ruse eksplorojne ne Hene.

Din ti pse kaurri shpiku Kamzhikun ?

Ta them une ; Te te fshikulloj ty per egoizmin e paprecedent qe e shperndaj si fara gruri ne tokat e Ukraines moter.🦊

Une nuk kam nevoje te krijoj ikona,hije madheshtore te tregoj we me ato 'ngjaje".
Sepse thjesht, jetoj teper racionalisht dhe thjesht,per tu vetekzaltuar me bomba te mbushura me ajer.

Ne Cerrik me @Xha Tani do pinim kafe e shkruanim poezi.
Se ne e shohim jeten me ngjyra jo me berthamore si ti. :p

Une nuk kam nevoje te krijoj ikona,hije madheshtore te tregoj we me ato 'ngjaje".
Sepse thjesht, jetoj teper racionalisht dhe thjesht,per tu vetekzaltuar me bomba te mbushura me ajer.

Ne Cerrik me @Xha Tani do pinim kafe e shkruanim poezi.
Se ne e shohim jeten me ngjyra jo me berthamore si ti. :p
Cfar ngjyra se @Xha Tani shikon vetem kuq e zi dhe bar e blu si flamuri izrailit qe ishte mbeshtjell Gonxhe Bojaxhi ?

Back